Ciocia: Według mnie każdy dobry serv, na którym gra dużo ludzi jest dobrym materiałem dla newbie. Generalnie im więcej graczy tym lepiej bo ci pomogą. Na dzień dzisiejszy poleciłbym ci Extrema (niestety REG jest off), L13 i Infinity. Dwa ostatnie z niewysokim ratem (ok. x5) co wydłuża gre jak się wciągniesz.
Jak wcześniej pisałem w tym topicu odradzam gre na servach z wysokim ratem. Głównie znajdowałem takie z USA i Canady, kuszą wysokimi statami, ale nie mają nic więcej do zaoferowania. Poza tym, żeby dobrze sobie pograć (nie tylko przez 1tydz.), zrobić questy, dorobić się jakiegoś porządnego stuffu to jednak RATE'y nie powinny przekraczać x15 według mnie.
A teraz prośba. Kto w ostatnich dniach update'ował klienta C2 ???
Poprzednio update leciał mi tylko standardowym Launcherem do wersji C2 także spokojnie gram (grałem) na L13 i Extreme. A teraz Launcher w czasie update'u zmienił się na taki kolorowy (nawet niezły) i na nim jest animacja Lineage2 C3 + info o C3
Trzeba ten update wyłączyć w jakiejś konkretnej chwili, czy po FULL UPDACIE da się grać dalej na servach C2? Mam dziwne wrażenie że update skończy się na ver C3, która będę mógł sobie w d$#* wsadzić...
Dark side I sense in this Launcher... :[