ojoj ale sie tego porobilo
To i ja dodam cos od siebie.
dzi4du:
tak na poczatek, knajpa to tylko kwestia dogadania sie.
dzi4du, Oyci3C, Szerszen, Vhailor:
Co do serwera to tez sie zgadzam z tym, ze to jest mozliwe, przynajmniej od strony technicznej. Nie wiem jak by to bylo jesli chodzi o poglady, ja jestem pozytywnie nastawiony do wszystkich ciekawych i realnych propozycji. A polaczenie "rzeczywiste" serwerow mysle, ze jest wlasnie takim pomyslem.
Problemem na pewno sa skrypty, jak sadze wszedzie musialo by byc to samo i tak samo musialo by dzialac.
Jesli udalo by sie polaczyc serwery ktore stoja na pol'u to i SC mozna pomoc na przejscie na tegoz emulatora. Choc niekoniecznie musi byc to pol. Powaznie zastanawiam sie nad postawieniem serwera na UOX'ie. Wyglada na to, ze ma o wiele wieksze mozliwosci niz pol.
Ja na DZ od poczatku zajmuje sie skryptami, ok. 90% dzisiejszego stanu serwera jesli o nie chodzi jest moim wkladem. Na kazdym z polskich free shardow znajda sie napewno tacy sami maniacy
Jesli daloby sie wszystkich zebrac mysle, ze mozna byloby stworzyc wspolnymi silami cos naprawde duzego.
I pomijam tutaj regulamin (kwestia ustalen) i wszystkie klutnie, ze jeden serwer jest lepszy od drugiego. Dla mnie ciekawszym tematem jest strona techniczna serwerow.
Ogolnie przemyslcie cala sprawe, mojego meila chyba znacie, takze skoro pojawil sie pomysl to i moze pojawia sie checi i zacznie sie jakas wspolpraca
Pozdrawiam.