Cytuj:
A mam teraz pytanie.. jakie sa nagrody?:) Bo mnie juz zameczono takimi questionami...
nie ma nagrody
nie podobuje sie? to zostan sobie w miescie i zabijaj npcow w dalszym ciagu
Cytuj:
To byla pierwsza tego typu chyba zabawa u nas.. mysle ze po tych niejako ( mowie tylko za swoja grupe) porazkach, ludzie nabiora doswiadczenia i pozniej lyzka juz niebedzie tak czesto mowic o0o0o
wczoraj w nocy byla nastepna przygoda, i kilka osob wykazalo sie naprawde zgraniem i pomyslowoscia
Cytuj:
Druga sprawa.. wieksze grupy:) 4 osoby i banda czarujacych i jakis przerosnietych stworkow to troszke za malo bylo.. eee pomylka 3 osoby byly:>
widzisz sloneczniczko moja Ty niedobra...
to byla jedna z zagadek logicznych..
jak pokonac pajaka strzegacego jedynego waskiego przejscia, ktore jeszcze bylo pilnowane przez lucznikow...
niestety.. nikomu do glowy nie przyszlo najprostsze rozwiazanie.. kazdy musial bybrac droge przebijania sie na sile... i dlatego konczyliscie w ten a nie inny sposob...
Cytuj:
Gadgecik misiu kolorofy dla mnie duze zdzifenie bylo jak zdechlismy i nagle ozylam, w sumie po to jest AnCorp co by sobie pomagac.. czesto niebylo przy nas maga i jakos czasem dalam sobie z tym rade. Wedlub mnie moze i to jest dobry pomysl kiedy widac ze jest goraco i zle jest wojownikom.. jakas pomocna dlon od maga...
taaaa...
to byl blad i zdaje sobie z tego sprawe.
nastepnym razem questy veda robione w sporej odleglosci od hilerow. zobaczymy czy tym razem pani Ingrid jako pierwsza skoczy z bronia do walki i zginie...
faktycznie.. jak przeleci sie jeden z droogim 10 minut w jedna strone zeby sie ozywic, to zacznie szanowac zycie.
pozdrawiam...
Gadget