Pozyjemy zobaczymy, jedno jest pewne jesli ktos ma ochote po PK'owac, to niech chwile sie zastanowi nad zabijaniem newbie... tu bede bezwgledny o czym dwoch sie przekonalo... nastepni czekaja w kolejce.
A i jeszcze zeby nie mnozyc postow - do tematu z Gornikow, a propo Scorpio i zabijania newbie zlodziei i newbie co szuraja - PK sie newbie nie zajmuje - przynajmniej nie powinien, bo mija sie to z wyzwaniem - dla jekiego PK jest wyzwaniem gracz, ktory dopiero zaczal?,
Jesli newbie okrada, to uprawaia zawod crimalny (najlepiej swiadczy o tym szary jego kolorek - bez skojarzen).
Mysle ze nowym osobnikom z CL tez sie przyda ta informacja - specjalnie zostala mozliwosc wprowadzona zabicia jednego gracza bez otrzymywania statusu murderer. Ma to byc rozwiazanie ostateczne i jako takie je traktujcie - wiem ze "zabija sie prosto"
was tez mozna "zabic prosto".
Nie ingeruje, poki jakies zjawisko nie pojawia sie w skali zagrazajacej chwiejnej rownowadze swiata. Jesli jednak tak sie dzieje, to siegam do wszystkich dostepnych mi srodkow... - sa tacy co to potwierdza.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Szerszen dnia 2002-01-24 21:15 ]</font>