Cytuj:
2002-01-23 23:06, Arek22 napisał:
Zaczelem grac u was jak byl stary serwer gralo mi sie dobrze juz bylem silnym nawet magiem gdy zrobiliscie nowy serwer stracilem wszytko zalamalem sie no ale zaczelem od poczatku. I zdobylem silnijeszego maga z lepszymi rzeczami i innymi czary wszystkie zebral na wymazona gildie lub nie ma gildi po 2 minutach bo nacisnalem przycisk koniec jakos przezylem chociaz GM nie przyszli chodz mowili ze byli na forum.pojechalem na ferie po 4 dniach wracam suepr nei mam namiotu sprzedawcy podlicze to okolo 50k (razem z rzeczami u vendora)to bylo dzis doloze.WKuzylem sie poszlem do banku pdnioslem skrzynie z scrolami warta z 120k( z zawartoscia) lub nie ma jej wiec zaczelem to walic nawet tak moge powiedziec poszlem i suzkalem jakiegos maga znalazlo sie 3 jednemu dalem cala ksiege z wszystkimi czarami okolo wart 100k drugiemu regi okolo 9k i rozdalem wsyztkie rozdzki wsyztko co mialem wart 10k czyli koniec nie gram juz!
A zapomnialem dodac jakis zlodziej mnie okradl przez bug bpo uzylem earthquake a to mnie zamienilo w demona i zabilo odrazu. stracilem refi warte 10k.
Gralem w ultime online jak jeszcze nie bylo w polsce na Osi bylo tam dobrze lecz byly lagi zucilem sie na CL wkuzyla mnie etykieta i niekotre zasady bylem na SC wkuzyly mnie zaczeste umnie bugi.
NO WIEC OTO PODSUMOWANIE:
ŻEGNAM WSZYTKIM GRACZY NA SC
DOWIDZENIA!
Arek vendorek ci nie znikl z woli MG (chyba)
poza tym nie mial nic w plecaku tak samo jak i moj i raistlina i kazdy jakiego spotkalem - wszyscy wynajeci sprzedawcy zostali okradzeni - wiec zapomnij o towaze jaki mial
Co do namiotu - zapewne rozpadl sie - bo byl nie uzywany - co do scroli i cen rozdzek - chyba juz nikt nie kupuje scroli - scrole sie rozdaje a widzialem jak ktos sprzedawal kompletna ksiege za 25k - zgroza. Za czary z 8 kregu placa z laski 1000 gp bo jest ich za duzo. Vendorka mozna okrasc wiec nie bedzie juz chyba vendorkow. Namioty sie rozpadaja i niemozna nic w nich zlockowac - wiec nie bedzie i namiotow. Niezalamuj sie jest coraz lepiej - a mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej - tylko tych aktywnych GM jakby zamalo na tak duza prace
jaka jeszcze ich czeka. A mag w sumie i tak ma niezle na SC - idzie jakos wyzyc z polowania zwlaszcza ze nie tracisz pancerza co chwile