Więc tak, mam kilka spraw związanych z serwikiem SC
. Może niektóre sie powtórzą, jednakże ja nie znalazłam satysfakcjonujących mnie odpowiedzi w innych topikach
. Także z góry przepraszam jeśli sie powtórze.
To teraz do rzeczy:
1. Może zaczne od spawnów w kopalniach. Naprawdę można dostać nie powiem czego, szukając godzine jakiegoś złoża żelaza. Ja rozumiem w takiej Britain ale w Minoc??? I to w głównej kopalni??? Nawet kiedy kopie tam jedna osoba to o rude jest bardzo trudno... chyba cosik jest nie tak...
2. Moja postać zaczęła swe życie posiadając 50 % mining i blacksmithy. Na karcie skilli mining jest dobrze pokazane (tzn. mam 50 % z groszami) . Jednakże blacksmithy według karty mam 70 %, co jest lekką nieprawdą. Nawet kiedy skill mi podskakuje to dodawane jest to do 70 %... dziwne troche... a tytuł mam Apprentice, czyli tak naprawdę 50 %...
3. Zwierzaki. Kiedy jakieś zdziczeje to zamiast iść sobie w świat w poszukiwaniu lepszego właściciela, stoi w miejscu i kręci się jak kupa w przeręblu. Mnie to strasznie wkurza
. Co by było jakby ktoś zostawił 10 koni w kopalni, a one by zdziczały i na dodatek żadnego Tamera by nie było??? Ruszyć to by sie w tej kopalni nie można było
.
No to narazie tyle. Jakby mi sie cosik przypomniało to wróce
. Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.