Wtrace sie w ta dyskusje na temat zmian, bo nie wytrzymam ... , mianowicie, ostatnio widze ze wiele osob ginie, bo sie przeladuje, czasami niechacy, czasami z przesady... , ale czy to wprowadzenie tej zmiany jest dobrym pomyslem ? ... hmm... nie chodzi tu tylko o gornikow, zalozmy ze chce sobie kupic gildie, za 2,5 mln gp, i sie zastanawialem jak ja te pieniadze tam zaniose ?, nie wiem, nawet jakbym zanosil po kawalku, to jak wezme cala sume to zgine w pare sekund... , tez ciezka sie zrobila praca i Lubmerjacka, jak i Kowala, tak samo z robieniem mebli mysle.. bo drewno tez duzo wazy, lecz gram w uo od niedawna, wiec za duzo nie wiem jeszcze... ale co do rudy, to moze i przesada ze ktos sobie kopie po 10 ton i biega, ale ze po 500 kg odrazu ginie to chyba przesada, i mysle ze sie zgodzi ze mna pare osob, lecz coz, to wasz server, wy robicie zmiany jakie chcecie, ale gdy robicie te zmiany myslicie troche o ludziach ktorzy chca grac w ta gre ? , jesli chodzi o realia, to ciekawy jestem gdzie wogole jest plecak ktory nosi sie przy sobie... nie widzialem go na plecach, a ile do niego mozna zaladowac, hmm, moge sobie wzioc mlot, zbroje, katane i pare innych rzeczy... w sakwe taka malutka moge wsadzic podobne rzeczy... itp... (nie wspomne o rudzie
.
Rozumiem ze chcecie wprowadzic jak nawiecej realiow, ale ... Co do koni jucznych, to zamiast takiego konia, przydalby sie woz ktory on ciagnie, albo dwa konie ktore ciagna woz zapakowany ruda czy czyms, ale pewnie z tego cos sie orientuje to nie mozna moderowac gry w sposob dodatni, wiec chyba nic z tego nie bedzie... Szczerze powiem ze nie wiem do konca jak ten problem z obciazeniem rozwiazac, ale to co sie teraz dzieje to zdaje mi sie lekka przesada. Ograniczenie na tone moze ? nie wiem, hmm, tak naprawde to watpie zeby ktos 250 kg sobie nosil i nie padl
. GMy zrobia i tak co chca, ale moze ktorys cos z tego wyciagnie co napisalem...
P.S. Jest jeszcze jeden problem, bo ostatnio pokazywalem pewnej osobie rude, najechalem na nia ruda, i pokazalo mi sie okienko (tak mowie zeby wszyscy wiedzieli o co chodzi), zapomnialem sie i przelozylem za duzo z banku do okienka, i mnia zabilo... no nic, lece do healera, uzdrawia mnie i gine drugi raz... hmm.. no nic, lece do banku po trupa, patrze w depozyt, a tam rudy nie ma, w trupa w banku patrze, tez nie ma wiec polecialem do tego trupa przy healerze i tam wszystko bylo... wiec nie za ciekawie...