Przepraszam za wulgaryzmy z gory...
Mlotek to raczej ty masz krotka pamiec jezeli nie pamietasz co mowiles, a mowiles "Minoc jest moje". I mi kurwa mac nie wmawiaj, ze jestes taki swiety bo na wlasne oczy widzialem jak zarzynales jakis bogu ducha winnych Appertice'ow. I jeszcze pierdolisz ze zabijasz zlodzieji i mordercow a wczoraj na drodze do cmentarza w brittanii, do Jogasutry chyba (albo Yogi lub Jogi)powiedziales: "Zabije cie bo mi sie nudzi" i sie na niego rzuciles
Zreszta widzialem jak na tej swojej kobyle potem spieprzales ja Strus Pedziwiatr...
Aha a jak cie ludzie w minoc nazywaja mlotkiem to czasem dlatego ze masz takie glupie imie czasem jest to aluzja do poziomu twojej inteligencji a czasem z obu tych powodow, wiec sie nie wsciekaj ze tak mowia bo to tylko twoja wina
Jestes zwykla pojebana lama Mlotek i zal mi ze grasz w UO... Tylko w diablo na battle.net widzialem czasem gorszych idiotow ( ale zaden nie twierdzil ze Tristram jest jego
)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: bloob dnia 2002-02-05 11:21 ]</font>