Dzisiaj na kanale ircowym spotkala mnie bardzo niemila niespodzianka w postaci bana za nic. Najpierw uslyszalem zarty (ktore przeczytalem pozniej bo poszedlem zrobic herbate) od osoby posiadajacej opa na kanale ze sie nieodzywam i pewno makruje na ircu
Po czym kiedy sie odezwalem zostalem zapytany czy chce bana? Zapytalem czy mu sie nudzi? Odpowiedzial ze chyba jednach chce bana. W tym momencie drugi "op" sie wtracil do rozmowy i ustalali sobie kto ma mnie kopnac po czym 1 poprosili 2 zeby z ladnym risonem i dedykacja. No i zostalem kopniety i dostalem jeszcze bana. CO prawda po 5 min bana juz nie bylo ale chyba ma mnie tkie zachowanie GM lub tez osob ktore w inny sposob zasluzyly na posiadanie OPa zdenerwowac. Jak sie nudzicie to sie bawcie sami ze soba a nie kosztem innych. Powinniscie byc przykladem a nie zachowywac sie jak guwniarze i potem dziwic sie ze inni sie zachowuja "tak a tak", albo nie powinniscie posiadac zaszczytow jakim niewtpliwie jest posiadanie OPa. I nie mowcie ze mieliscie powod zeby mnie zbanowac bo mam cala rozmowe zapisana ale nie chodzi mi tu o oskarzanie konkretnych osob ale o wyslanie bodzca zebyscie sie zastanowili nad "sfoja" postawa.
PS. Rison i dedykacja byla kretynska.
Pozdrawiam Slimi(wtedy pod inna ksywka gdyz pokazywalem koledze jak grac w UO i na jakim kanale sie patrzyc czy server jest UP. Nie ma co ladnie mu sie pokazaliscie.)