Cytuj:
2002-02-09 15:42, Lcv napisał:
Cóż, sprawa Dipollo Montarona, słynnego mordercy NB, stronnika Chaosu oraz jednego z głównych anarchistów CL SE...
Alice Ravenlord chyba zjadla za duzo grzybkow halucynogennych bo nei zauwzyla ze przez dlugi okres bronilem Minoc w raz z moja gildia (Bractwo Handlu) ludnosci przez chaosem.
Cytuj:
Zbrodniarz Dipollo Montaron, mąż Niny, który sterroryzował Rzeczpospolitą, tym razem daje o sobie znać na naszym forum. Garść informacji -
Hmmm ja sterroryzowalem Rzeczypospolita? hehe jeden czlowkiek pokonal panstwo budowane przez wielki przez rodzine Ravenlord!
smiechu warte
Cytuj:
Screen pierwszy (post Dipolla) został wykonany podczas przemówienia Prezydent Alice Ravenlord do obywateli Republiki. Wydarzenie widoczne na screenie to zrzeczenie się Arkany pretensji do stanowiska burmistrza Minoc na rzecz demokratycznie wybranej (osławione 92%) Lady Alice Ravenlord. Dowód na to znajduje się na posiadanych przeze mnie screenach. Harmonium jest także w posiadaniu interesującego loga z rozmowy Arkany z Atreidesem:
http://www.enea.prv.pl/info.htm.
Tu sie zgodze poczesci. Gdyz tak mialo byc ale nie wyszlo. Ciagle mowisz ze Alice ma poparcie 92% ble zygac sie chce. Wladzy nie daja cyferki czy jakis Lord British ale lud! Alice w momecie ustepowania Arkany nie miala zadnego poparcia co widac na screenie. Lud nie chcial Alice w miesci i ja wypelnialem wole ludu
Cytuj:
Jezeli po przeczytaniu powyzszego dowodu ktokolwiek smie twierdzic, ze Arkana nie byla oszustka, a Alice Ravenlord legalnie wybranym Prezydentem, jest to jedynie dowod na to, ze jego wiedza o prawdziwej demokracji jest rowna zero.
To prawda, ze popularnosc Prezydenta znacznie spadla podczas jej nieobecnosci w Minoc - przyczyna byl spisek dzialaczy dwoch gildii zainteresowanych wprowadzeniem wlasnych reprezentantow do Rady Miasta oraz likwidacja strazy miejskiej, ktora mocno dawala sie we znaki wszystkim zlodziejom w miescie.
no comment
Cytuj:
Dipollo nie potrafił robić na CL SE nic więcej, jak mordować bezbronną kobietę - Alice Ravenlord. Nie potrafił on nigdy znaleźć dowodów na to, że Arkana jest prawowitym burmistrzem. Całą historię zamachu stanu w Minoc mogę opisać później. Grunt w tym, że budżetu Rzeczpospolitej NIKT NIE ZAGARNĄŁ - jest on cały czas pod kontrolą Regenta i wykorzystywany jest zgodnie z założeniami projektu budżetu. To właśnie Arkana, która zebrała ponad 10k 'na miasto' pieniędzy tych nigdy nie oddała.
Co do mordowania Alice to moje codzienne zajecie. Trudnie sie zabijamniem potworow, orkow, troli itp, wiec i Alice sie dostawalo
Pozatym jaki regent??? W minoc panuje pelna piekna anarchia
I jeszcze jedno. Te 10k o ktorych mowa to prywatne pieniadze Arkany i uwczesnej rady miasta wiec LCV przestac chrzanic...
Cytuj:
A tak przy okazji - symboliczny podatek w Minoc (650gp TYGODNIOWO!) uchwalil wybrany demokratycznie SENAT, a nie Prezydent Alice Ravenlord. Prezydent podpisała się jedynie pod uchwałą Senatu.
To chyba jedyna prawda jaka powiedziala Alice od kad ja znam. Ale tez nie do konca.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Dipollo Montaron dnia 2002-02-09 18:10 ]</font>