Wcielajac sie w mojego Lazharusa powiedzialbym "Sqwa dobrze prawi... Martre, zawsze do uslug ale od poniedzialku powiedzmy o Panie, gdyz nie chce zawstydzac Cie moja niedyspzycja... Zacny Taunisie - wstrzymaj swe zamiary gdyz nie warto dla tego pospulstwa miecza z pochwy wyciagac... Phi!"
Gdybym gral Graverem powiedzialbym "Howk! Sqwa Blada Twarz zna duchy... Duchy znaja Sqwa... Duchy spokojne... Martre Blada Twarzy, ciac skore to jak ciac dusze... Zalezy czyja i jakim ostrzem... O Wielki Wojowniku Taunisie! Ty byc potezny! Twoja sila wielka! Twoj duch szybki! Twoimi wrogami myszy..."
Jako ze gram Tricksterem ujme to tak "Sqwa, czlowieku! Zastanow sie nad tym co prawisz... Twe poglady dziwnymi sie wydaja... (itp.itd. a tu Sqwa traci pieniazki i wszystki woreczki jakie mial przy sobie) Martre, czcigodny, nie pros tylko bierz... Na tym polega Kolekcjonowanie... Bo widzsz Taunisie ja nie kradne... Nie jestem zlodziejem, bo nie czynie zla... Ja Kolekcjonuje... Jestem Kolekcjonerem... Wiec wypij kawe i pokolekcjonujemy razem, ja pieniadze, Ty trofea..."
Co nie znaczy ze ktorekolwiek ze zdan jest moim wlasnym, ot tak sobie to pisze