Szerszen i calo ekipo SC... oto co mam do powiedzenia a mam raczej sporo... nie jestem jedyny jak zauwazylem... gratuluje scorpiowi, nawet sie nie wsciekam... jestem spokojny, dzis juz nie mam zamiaru odpalac ultimy, jutro wejde, zobacze, przekonam sie (ale juz dobrze wiem co zobacze, bo Taltos do mnie od kilku godzin dzwoni - nie bylo mnie przy kompie)... wlasnie Taltosowi chcialem sie pochwalic dzisiaj jakie fajne rzeczy wykulem przez ostatnie 2 tygodnie, jak fajnie ze dostalem od Scorpia ok 20-30 runow, smieszne te moje 5k, ok 5 ton sztabek, jakes 300-400 butelek (same greatery - znoof robota scorpia...)...
cieszylem sie bo z Taltosem ledwo na wieze uzbieralismy (w dwie godziny po tym jak sie dowiedzialem ze jest limit w banku, bo sie balem ze mi poznika...), a tu taki ZONK...
ja nic nie pierd... nic nie mowie ze "co wy w ch... walicie?" bo jak juz mowilem jestem spokojny...
rozumiem tez ze Szerszen nie zrobil tego specjalnie itd itd... tylko mam mala prosba... bo widzicie, chwalac sie Taltosowi zrobilem fotke jeszcze dzisiaj... nie ma tam wszystkiego (ok 1/3) ale przynajmniej widac ile pancerzy... demonek tesh jest... a zreszta niewazne, odrobie to
... a oto wspomniana wyzej fotka i niech bedzie ona czastka tego, czym wszyscy mogli sie pochwalic...
http://www.commandos.wr.pl/rzeczy.jpg
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Moo-Zoon dnia 2002-02-11 22:48 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Moo-Zoon dnia 2002-02-11 22:49 ]</font>