Witam,
Do Rob3rt'a: Podczas naszej wczorajszej rozmowy powiedziales ze nie wiesz czy GM znajda czas na zajmowanie sie naszym panstewkiem, a wtedy wysunalem propozycje, ze Rokkyu moze zostac GM, nie pamietasz? Powiedziales ze zobaczymy, a potem zaczalem wysylac mapke itp.
Do IcE'a : Myslisz ze nie pamietam jak na CL1 nazywales sie (jako GM)"Lordem Hawkiem", zdbudowales soebi palac w Trinsic, dookola Autonomii Harmonium ustawiales potwory? Myslisz ze nie pamietam? IcE co to znaczy ze Szerszen zna Malcolma? Przeciez to nic nie zmienia, to inny serwer, nic wam do tego co sie bedzie dziac na DZ. Jesli ktos ma ze mna rozmawiac o DZ to na pewno nie Ty i napewno nie Szerszen.
Zagrywki z CL? Masz na mysli wprowadzenie do polskiej ultimy zasade NIEINEGERNCJI GM w swiat gry? Pamietasz kto to wymyslil? A moze mam przypomniec czyja postac siedziala przy jednym stole z Mellaniusem i dyskutowala z nim aby GM przestali ingerowac w swiat gry? (Mam screeny!). To co wyrabialem na SC? Tutaj myslisz o wprowadzeniu szczypty RPG? Podczas calej mojej kilku dniowej gry na SC, moja postac zachowywala sie w 200% RPG, tak jak zawsze. A wlasnie gra RPG najbardiej sie liczy na DZ, czy mam racje?
Do Gadgeta: Zapewniam ze Rokkyu jest bardzo doswiadczony w GM'owaniu, jak dotad GM'owal na SC i zdaje sie ze na SG. Bardzo dobrze dba o klimat RPG, i bardzo by chcial GM'owac u Was.
Do Szerszenia:
Rokkyu: (11-02-2002 17:32)
a ja juz nie jestem GM
Rokkyu: (11-02-2002 17:32)
skasowali mi konto
--------- Wiec to nadal czlonek Waszej ekipy? Wiec czemu saksowaliscie mu konto?
Rokkyu: (11-02-2002 17:57)
No dobra, poleć mnie im, powiedz m.in., ze dzialam na SC od poczatku i pokaz im MOJĄ strone :
http://uo.netla.pl
Atreides: (11-02-2002 17:57)
hehe
Rokkyu: (11-02-2002 18:01)
Jak cos sie ruszy w mojej sprawie to powiedz
Atreides: (11-02-2002 18:01)
ok
----------
eee? i Rokkyu nic o tym nie wie? Ciekawe...