Cytuj:
2002-02-05 13:57, Zezary napisał:
Cytuj:
2002-02-05 01:45, Smorun napisał:
Gram sobie w nocy z kumpela "Desire" ja na nicku "Thresh" i co sie dzieje?
A pamietasz o tym zeby nie rozmawiac/pisac o UO poza UO ?
Cytuj:
Podchodzi do nas (w wiezy treningowej) niejaki Benn Grimm (moze zle przeliterowalem) mowie do niego "Witaj dostojny wedrowcze" za co po chwili dostaje lightninga w twarz (zabija mnie) kilka s pozniej dostaje go tez desire. Mysle sobie no coz PK... biegne po rzeczy, niezdazylem jeszcze dobrze wyjsc z wiezy a pojawiam sie w wiezieniu... za probe wyjasnienia dostalem bana na #ultimapl thnx yo jestescie zajebisci
1. nazywal sie ten ktos Grimm Reaper
2. nie wydaje mi sie zebys sie odezwal, ale na pewno ja sie 3 razy odzywalem.
3. biegac kolego zaczeles dopiero w pierdlu
4. nie unos sie za mocno na ircu to nie bedzie banuf.
5. i mam uwierzyc w text "Witaj dostojny wedrowcze" widzac na koncu posta stwierdzenie, ze jestesmy "zajebisci" ?? zastanow sie bo Twoje zachowanie przeczy temu co piszesz.
Z.
Ad 1
Dzieki, nie zdazylem zapamietac twego imienia.
Ad 2
Ja odezwalem sie na pewno ( nie wiem co robiles w tym czasie, chyba nie makrowales?)
Ad 3
Biec zaczelem gdy mnie zabiles, bieglem do healera...
Ad 4
Nie unosilem sie, pytalem grzecznie kto tu jest gm'em i powiedzialem w najwiekszym uniesieniu zeby koles ktory rzekomo podawal sie za gm'a sie zamknal bo przeszkadza mi w rozmowie.
Ad 5
Nie rozumiem tego zdania moglbys wytlumaczyc co ma piernik do wiatraka?
a po 6 pisales m.in. .info Thresh widzialem to (ale nie wiem czy po czy chwile przed moja smiercia)
Moze te odpowiedzi i dowody nie wystarcza bys cofnal swoja decyzje i zapewne cie rozwsciecza tym bardziej, ale moge co jedynie odezwac sie do twego sumienia co wyzej uczynilem.