Cytuj:
2002-02-22 00:19, Greed napisał:
Cytuj:
A gidlide R@t widzialem RAZ na CM (udupili mnie
(client mi padl)) no ale rzeczy oddali bo to byl sparing 3vs1
Przepraszam bardzo Xiver ale wydaj mi sie ze naprawde klijent tobie padl i nie wiesz jak bylo przy CM brit sam mnie wyzwales na pojedynek(i jeszcze pare epitetów na moj temat pusciles hmm zastanawiam sie dlaczego wkancu to ty mnie zabiles a nie ja ciebie i zlootwales moje rzeczy w Brit jak gwardzisci byli wylaczeni, zatem masz prawo byc namnie wsciekly????) wracjac do pojedynku nie 3v1 tylko 1v1 ja z toba walczylem tak jak chciales Kloodi i Dwukwiat stali obok i sie ni wtracali do walki nawet dwukwiat zabranial mi walczyc z toba bo cos tam kolega twoj czy cos nie wiem ale on nie moze mi wydawac polecen:) Podsumowujac ja z toba walczylem i cie zabilem nie zlootowalem twego ciala bo nie jestem Murder ani zlodziej i nie potrzebuje pieniedzy mam swoje:) walka byla uczciwa i bez oszustw moze i wylaczyl sie klijent tobie ale na koncu chyba bo caly czas biegales ale skoro tak mowiesz pewnia tak bylo czemu mam tobie nie wierzyc:) A jeszcze jedno Greed ktorym ja gram nie byl nie jest i nie bedzie zlodziejem nie mam nawet teg skilla na 0.5 rozwinietego jak nazwe bralem nie wiedzialem za jest drugi Greed z goru przepraszam za to
wiec jak widzisz Greed z R@t t nie wyzywaj od zlodzieji... dziekuje z gory wasz Greed:))
ech mowie ze to byl sparing a nie jakas walka... gdyby to niebyl sparing to potem jestem z 10 kumplami
a co do atakow, klient mi sie wywalil na samym poczatku, gdy sie zalogowalem to mialem 14HP i widzialem jak mnie kloodi wykonczyl z blyskawicy (juz nie pamietam z czego) to mi nie mow ze tylko ty walczyles... a wyzywalem ci daltego ze jakis ciul co sie wlasnie Greed nazywa, zajebal mi skrzynke w ktorej byl glacial, 3k, duuzo potionkow itp. ja nic do R@t nie mam, ale moja gildia i tak kazdej wypowie wojne (z wyjatkami) to wtedy mozemy sie lac 50v1