Evar napisał(a):
dopiero zaczynam swoja przygode z ta gra i polecacie kupno podstawowej wersji , dodatku czy obu wersji na raz?
ja jestem za opcja kupna obu wersji
Jak cię stać to kup obie. Bez obu cześći nie ma co myśleć o powaznym pvp.
Evar napisał(a):
w ktora najpierw zaczac grac? GW czy GW:F?
Jeżeli dopiero zaczynasz - Prophecies. Factions są bardziej zaawansowane i wymagają już pewnej znajomości gry.
Evar napisał(a):
mam 16 lat boje sie ze nie zrozumiem questow
3 klasa gimnazjum z angielskiego 4
Community z graczami lapie szybko ale boje sie ze moja wiedza bedzie zbyt mala by swobodnie poruszac sie po grze
Załap się do POlskiej Gildii i tyle. Zresztą od groma jest Polskich stron, gdzie spokojnie w FAQ wyłożone masz co i jak i jaka jest terminologia.
Evar napisał(a):
i pytanie rownie wazne
czy bede mogl nacieszyc swoje oczy high detalami ?
Amd Athlon 3000+ 64 bit , geforce 6600 gt , 1 gb ramu
Gram na podobnym sprzecie i mi jeszcze grafa nigdy nie chacznęła a fps nie zeszło niżej 50.
Odpowiadam bo nie mogę skasować tematu a autorowi posłać pm z odnośnikiem do już istniejącego tematu gdzie ma wszytko wyjaśnione.
A szukaj przyda się jako nabyta zdolnośc na studiach każdemu, więc warto rozwijać w sobie ten nawyk i zawsze szukać źródeł.
Jeśli pve, to odradzam męczenie się z asskiem każdemu początkującemu, armor jest za słaby, aby połączyć meele z koniecznością tankowania, co w pve jest częste. Jeśli jednak już absolutnie musisz, to A/E. R/Me jest tak samo dobry jak i każdy inny R na pve. E/N i do tego na air
. Ponownie jeśłi pve to E/Me nuker, jeśli pvp to zazwyczaj teraz E/Mo. Początkującemu doradzam zacząć grac od klasy, łatwej lekkiej i często branej do party. N/Mo Minion Master, lub W/Mo tanker. A jak się trochę wprawisz to skombinować sobie 55hp monka i mieć bazę na eksperymenty.