Nie akurat nie boje sie ze spotkam 4 gosci na czerwono, choc moze nie dam rady. Boje sie tylko tego co bylo na CL jak sie popapranych mordercow od siedmiu bolesci narobilo co to potrafili tylko gornikow w kopalni albo rybakow powybijac. Bo ludzikom taki sie mazy latwe zycie - zabic NB w expie. Ale coz jak to ktos wspomnial. Wasz wybor
Ale wiesz jak to jest... W kazdej populacji jest miejsca tylko dla okreslonej ilosci osobnikow danej grupy spolecznej. To nie CL i tu gra o wiele mniej osob. Nie liczylbym na zgubienie sie w tlumie
A swoja droga to sie nie osmieszaj z tymi rolnikami. Mnie pod wlos nie wezmiesz
Dotej pory na DZ pkowania jako takiego nie bylo i bylo spoks. Jak jestes taki anysocial to zrob zadyme na CL, chyba ze tam sie nie masz szans wyszumiec i tu w rownosci startu upatrujesz swojej szansy. Tyle tylko ze z tego co zauwazylem tu GM maja zamiar bardziej ingerowac w swiat, stworzyc jakas fabule. Ale jak juz powiedzilalem zrobicie jak bedziecie chcieli.
swoja droga to ciekawe kim grales na CL? Rolnikiem ze cie to tak wkurza?
Zeby nie bylo. Mozesz sobie darowac odpowiedz na tego posta bo g... mnie to obchodzi. Nie mam zamiaru rozpoczynac tu bezsensownych dyskusji o pk, bo to nudne i na kazdym boardzie jest taka. Zamiast mi odpowiadac przejrzyj sobie pozostale watki i poczytaj.