Cytuj:
2002-03-07 16:52, Kamikaze napisał:
ehh chwlie mnie tu nie bylo i widze ze ostro tu ...
-ot - zwykla rozmowa, ostrosci tu tyle co w wodzie z kranu
Cytuj:
po pierwsze nie zamierzam byc prowokatorem wyzywania sie na slabszych ( a tym bardziej bezbronnych )
-to ci sie chwali(?), ale realia czasem sa inne od zalozen
Cytuj:
co do drugiego to na cl-u jesli ktos mial problem to stawialem sie czy bylem silniejszy czy bylem slabszy czy ja bylem z grupa czy przeciw grupie ( bo majac przewage i tylko dlatego zabijac nie to nie jest to - zabijac silniejszych od siebie wygrywajac z nimi tylko dlatego ze jest sie sprytniejszym to jest to
PP )
-ano jest, powiedzialbym wrecz ze i przegrac z lepszym to nie chanba
Cytuj:
po trzecie jesli tak i swiat ma byc odskonaly wszyscy maj byc prawprzadni dobrzy ...
-hemm, mamy chyba rozne wizje doskonalego swiata (o ile wogole cos takiego moze istniec)... co jest w sasadzie pozytywne bo jezeli wszystko bylo by na jedno kopyto (wlaczajac poglady ludzi) to taki swiat bylby doskonale nudny...
Cytuj:
spoko tylko co z tego wyjdzie chcesz byc grzeczny dla calego swiata ciekawe czy w realu tez wszystkim pomagasz i jestes taki cool hmm...
-a dlaczego to ma byc istotne?
Cytuj:
nie wydaje mi sie a nawet jesli tak to wyjdzie na to ze kowale , tinkerzy , gornicy - wcale nie beda potrzebni bo po co zakopimy caly ekwipunek wiec dla nich tez zajecie sie nie znajdzie
-oj, chyba jednak tak nie jest...
Cytuj:
... a do czego to doprowadzi tylko do tego ze wszyscy tak jak juz to "Aiku" powiedzial zajma sie uprawa kukurydzy ( no bo jesc trzeba ) i to juz nie bedzie zycie tylko wegetacja ...
-dlaczego wszyscy? dlaczego kukurydzy?
ja bym polowal a w wolnych chwilach lowil
rybki - czasem ktos tez robi to co lubi...
Cytuj:
po czwarte mowisz ze mozemy mordowac potworki no masz racje chyba tylko to jest na twoim poziomie no bo tak potworki nie musla i nie stosuja zadnych taktyk po prostu leca na pale uda sie czy nie )))
-to jest chyba faktem ze kazdy powinien przejsc przez stadium potworkow... i jezeli mu to odpowiada zatrzymac sie na nim...
Cytuj:
chmmm Kromer jestes kretynem...
-dosyc smiale spostrzezenie, nie wiem jednak czy do konca celne i czy aby nie prezentujace najprostrzej i najgorszej taktyki przy braku argumentow
Cytuj:
boze jaki ty plytki jestes... tyle ci tylko powiem na wiecej trzeba zasluzyc
-hmmm pomysl o tym gdy bedziesz sie zastanawiac dlaczego niektorzy sie z toba nie zgadzaja. a boga do tego nie mieszaj, Rydzyk swiadectwem ze w przypadku takich rozmow to nie poplaca
Cytuj:
poza tym doszlem do wniosku ze nie bede sie znizal do poziomu inteligencji szkieleta z uo P hehehe
-to stwierdzenie daje inne swiadectwo, poza tym, gdybym byl zlosliwy zeklbym ze zombie do szkieleta tak daleko nie ma a "znizanie" czasem zachodzi mimowolnie... ale mysle ze pomimo tego ze nasze poglady troszke sie roznia nie wypada stawiac takich porownan - chociazby dlatego ze sa smieszne.
Na koniec - czy nie lepiej by bylo zamiast afiszowac sie w (przepraszam, ale) zabawny sposob ze swymi planami (wobec gildii) zaczac cos robic? Sposob w ktory oglosiles swe zamiary jest dziwny przyznam. Spodziewales sie ze ludzie przyklasna potencjalnemu zagrozeniu? Nie latwiej bylo zebrac ekipe i wprowadzic pomysl w czyn bez zbednej gadki? Teraz, pomijajac fakt ze bedzie towarzyszyc twym poczynaniom swoista "slawa", jak juz przyjdzie co do czego bedziesz mial na karku graczy (chocby dlatego ze wiedza co jest grane) no i GM-ow.
To jest mysle wspanialy przyklad tego ze nie powinno sie rozmawiac o sprawach (nie technicznych) zwiazanych z gra, tu nie chodzi juz o zakaz - to po prostu wiele utrudnia - powiedz ze tak nie jest. No i klimat bierze w leb, bo jak ludzie zaczna ginac to inni machna reka i powiedza "eee, to tak i tak jest" - chyba sie ze mna zgodzisz ze niewiadoma bardziej stymuluje.