2002-03-12 08:57, Hitman vel Kane napisał:
killera a ty wiesz ile obrazen zadaja mikstury ???? jak nie zapytaj Pana " Arui "
zlapal jedna sredniej mocy jak mu rzucilem
spadlo mu cirka 3/4 energii najsilniejsza by go zmiotla jak rakieta Patriot taliba
Uwielbiam niesprecyzowane przyklady...
Kane z calym szacunkiem... Jak juz cos piszesz to staraj sie operowac na konkretach. Skad moge wiedziec ile HP ma Twoj kumpel ??? Mam go szukac i sie pytac zeby zrozumiec Twoja argumentacje?
Slimaq pomysl z magicznymi rozdzkami itp zajebisty tylko takie zabawki to po questach byc powinny dostepne
No wiec Kane... masz znowu pecha. W sprawie alchemi zmiany zaczely byc juz widoczne na starym DZ a na ZS alchemia bedzie juz zupelnie inna. Mam nadzieje ze masz o tym chociaz czastkowe pojecie bo na pewno sledzisz topici na forum. A wiec FAKTEM juz jest ze aby dorobic sie do Twoich rodzynkow trzeba bedze naprawde poswiecic duzo czasu. Nie wiem czy nie wiecej zeby stac sie smiertelnym zagrozeniem machajac toporkiem. Organizowanie tutaj jakis questow... hmm samo w sobie nie jest zle. Ale nie czepiajmy sie konkretnych skilli lub konfiguracji ktorych dzialnia nie mozemy jeszcze ocenic (a przynajmniej wiekszosc z nas wypowiadajacych sie tu) Skoro juz alchemicy maja sie fatygowac sie po lepsze mikstury (co jest zwykle zawdzieczaja swojemu skillowi) to dlaczego by nie wprowadzic podobne ograniczenia dla innych profesji (gornik, zielarz, drwal) Ale to juz temat na inna bajke... to tak dla dalszych przemyslen
POzdrowienia