Witam!
Jestem jednym z teraźniejszych graczy Fung Wan Online(FWO), inaczej mówiąc Storm Riders Online. Chciałbym opowiedzieć wam o tej grze:
1. Jak mówiliście server jest darmowy "Fire Kirin", a Green Kirin płatny, ale oczywiście po jakimś czasie gry na tym serverze.
2. Na Fire Kirin jest ograniczenie do 160lvlu , a nie do 105! (nie długo ma być 180lvl jako najwiekszy lvl który mozna osiągnąć. Jest to bardzo dużo ponieważ nikt z polaków nie osiągnoł jeszcze 160 lvlu, a najwiekszy polak to kobieta ze 136 lvlem(obecnie jest w czasie odpoczynku od gry).
3. Jest mało polaków w tej grze, a szczegółowo to 5 grających(ze mna).
4. Gra na Fire Kirin nie różni się dużo od gry na Green Kirin!
5. Zaledwie tym ze na Green Kirin jest wiecej itemków i kilka innych mapek.
6. I przedewszystkim (Staff to Kijek, Bower to Łucznik, Sword to Miecz, Saber to Szabla, a Unarmed Stance to Pięściaż)
7. Jest 5 klanów (Superme Sword Clan(SWC) , Sword Worship Clan(SWC), Matchless Clan(MXC), Swift Meaning Clan(SMC), King of Heroes Clan(KOH)). POLACY SĄ W KOH.
8. Nie długo powstanie nowe forum
www.fwo.fora.pl niestety darmowe ponieważ szkoda mi pieniędzy na płatne, a darmowe wystarczy na opisanie wszystkiego jak grac itp. (obecnie można poczytać troche na fwo.fora.pl lecz to jest jeszcze za mało i nie wszystko skączone)
9. gdyby ktoś miał pytania to pisać na gg: 9975951
10. Ogólnie gra jest super.
Zdjęcia gry można zobaczyć tu:
http://mizaduo.fiwh.com/sro/screenshots/screenshots.php - Wybrać: General, Scenery, Story Characters, Events, Chat lub Weird .
Cytat (joshe):
co do grania za friko, to nie jest ono takie friko
na darmowym serwerze jest ograniczenie do 105lvlu (na 200 możliwych)
i kilka innych ograniczeń.
(TO CO JEST OPISANE W CYTACIE JEST JUZ NIEAKTUALNE)
Cytat2 (bemol): prawie mowisz pradwe...Na darmowym serwerze lvl cap jest na 140 lvl na 200 mozliwych i masz nizszy exp..mozesz wykupic karte za 30 zl i miec normalny exp a co do grafiki podniecjacie sie dlaej wowem ktory sie konczy na 60 lvl nie chcesz nie graj.
EXP NA FIRE KIRIN JEST PRAKTYCZNIE TAKI SAM JAK NA GREEN KIRIN!!
KARTY ZA KTORE DOSTAJE SIĘ 30%, 100% CZY 150% expa (WIĘCEJ) MOŻNA KUPIĆ TAKŻĘ NA GREEN KIRIN!!
I POWIEM JEDNO: KTOŚ KTO NIE GRAŁ JESZCZE W TĄ GRĘ TO NIECH NIE OCENIA JEJ!!!!!
Mój nick w grze to: Fatim
Pozdrawiam.