Odszukajcie sobie na
www.vanguardcrafters.com fajnego manuala w pdeefie - jest tam mowa m.in. o buildach w craftingu.
Na poczatku jechalem jak lecialo - po przeczytaniu manuala zrobilem build 35% utility i tools a station na 30% - i roznice naprawde czuc.
A wlasnie rozmawiajac z poczatkujacymi crafterami bardzo czesto slysze ze leca ze skilami jak leci - nawet kumpel z gildii mial na jakims 25 craftingu wszystko rozpierdzielone.
No i nalezy pamietac o tym ze build nalezy dostosowywac po kazdej zmianie sprzetu (troche to upierdliwe).
kaikitka napisał(a):
Ja zrobiłam troszkę inaczej - zaczęłam od Craftingu (mam teraz 13 poziom Leatherworker'a) a dopiero później Adventuring. Wyszło całkiem dobrze, bo dzięki craftowi zrobiłam sobie komplet zbroi Brigand's (+dex). Teraz, równolegle z Adv podciągam Harvesting aby móc robić lepsze przedmioty (po novice jest chyba amateur?).
No tez bdb sposob - ja w zasadzie ostatnio lvluje crafting tylko dlatego ze strzaly sobie robie a potrzebuje ich w hurtowych ilosciach
szczegolnie jak dalo sie jeszcze rangerem brac 30 mobkow 3 kulkowych i jechac AoE x)
Aha i tak na 99% jest Amateur
kaikitka napisał(a):
Na początku, gdy nie wiedziałam jak podzielić umiejętności Outfittera rozwijałam wszystkie 3 dostępne specjalności.
No jak kazdy chyba
Zreszta do wybrania specjalizacji mozna spokojnie tak robic - oczywiscie wiaze sie to z robieniem gorszych itemow.