Uhhh jak ja lubie ta adrenaline splywajaca z monitora. Aiku poczytaj rowniez inne posty twej wesolej druzyny. Widze tak sie podnieciles ze czytasz tylko ten topic. Popatrz na inne gdzie w chwale i glorii mowicie o swojej sile.
Nigdy nie twierdzilem ze pan K. tam byl---to przyklad twej umiejetnosci czytania ( heh i ty mnie pouczasz )Nawiasem skad mialbym inaczej wiedzec ze pan K. to twoj kolo gdyby nie straszyl nas na forum???
Widze nauczyles sie liczyc do 7. To mi schlebia. Nigdy nie myslalem ze mam zadatki nauczycielskie. Hmmm a jednak.
Smieszy mnie szczegolnie zdanie Nic nie zrobiles. Niezly ubaw. A co mialem zrobic poczatkowym lucznikiem przeciw magowi i wojownikowi. Wolalem sie nie mieszac zeby mial kto rzeczy zabrac z przyjaciela. Coz nikomu nie wolno ufac w UO ( przekonalem sie ostatnio ) nawet tak "swietlistym istotom" jak wy.
Jesli chcialbys cos skomentowac...Poczytaj moje wczesniejsze posty znajdziesz tam odpowiednie riposty. Poprostu powtarzasz sie i wybielasz na sile przed publika.
Aha na magiczke nie masz patentu o ile wiem.
P.S. Niezle sie dyskutuje
Bo juz myslalem ze usne.