Ja bym chcial zachecic do gry na FS
W przeciwienstwie do DK2 nie ma lagow i jest milsza atmosfera ;p
Kilka screenow z dzisiejszego race wara
Troszke sie spoznilem, slayerzy juz zdarzyli zdobyc wszystkie bilbie ale to nic nowego ;p
Zmasowany atak krwiopijcow na ludzi
Jestesmy coraz blizej! przebrniemy przez most i pojdzie z gorki (nadzieja ;p) - niestety screen troche slaby bo z niewiadomych przyczyn screeny nie zapisuja sie do folderu, musze robic je recznie
chwilami ekran byl znacznie bardziej zawalony skillami
Ok, to bylo do przewidzenia, przez most nie udalo nam sie przejsc, slayerzy rozpoczeli kontratak, powoli tracimy nasz najlepszy punkt respawnu
Stalo sie, nadzieja powoli odchodzi (dla niewtajemniczonych - niebieskie punkty to respawny slayerow, czerwone vampirow, a zielone ousterow, kilka minut wczesniej mielismy zdecydowana wiekszosc respawnow)
Udalo nam sie odzyskac dolny i gorny respawn, probujemy odzyskac srodkowy - niestety bezskutecznie, byl tak obstawiony ze glowa boli ;p (chyba zapomnialem zapisac screena)
Postanowilem zabawic sie w kamikaze - cudem udalo mi sie wleciec do gornego zamku (Octavus), probowalem cos zdzialac lecz cos mi nie wyszlo ;p (smiesznie to wygladalo jak 5 gosci 150 lvl gonilo za mna w kolko na motorach ;p)
To juz jest praktycznie koncowka race wara, o to co czekalo na nas po wejsciu na terytorium slayerow od strony dolnego spawnu
Koniec race wara, wszystkie bilbie slayerow, oustersi niby swietni na PvP lecz na race warze nawet ich nie bylo widac, vampiry walczyly dzielnie lecz nie udalo sie
Gram na FS2 (drugi server), chyba tylko dwoch polakow tam gra, lecz na brak znajomych nie narzekam - kilka dni temu zalozylismy klan z kilkoma estonczykami
Gram vampem lecz z checia pogram slayerem jesli bedzie jakas ekipka - 2-3 osoby i juz robimy co chcemy i gdzie chcemy
http://leetnetwork.com/showthread.php?t=3579 - opis jak sie zarejestrowac, co sciagac itd - w razie jakichs problemow pisac na PW bo mam juz dosc zasypywania mnie na gg ;p
Mam nadzieje ze kogos zachecilem
Pozdrawiam