Karioker Ty sam nie wiesz co to jest dyskusja. Ciągle w kółko powtarzasz TC było pierwsze, było pierwsze. A to chyba jest temat o GANGSTERS i póki co nie podałeś żadnego argumentu (a przecież argumentacja jest esencją dyskusji na poziomie) dlaczego Gangsters jest złe i do dupy (w sumie gdybym w grę nie grał tak jak ty, to ciężko by mi było znaleźć taki argument
).
TC było pierwsze i Gangsters, zapewne byłą nią inspirowane ale IMO dla mnie jest lepsze z powodów które wymieniłem wcześniej i dlatego, że gangsters wydaje mi sie bardziej miodne. Więc jeszcze chcesz się wypowiedzieć to zagraj i powiedz konkretnie, co Ci nie pasuje. Na pewno Twoje zdanie posłuży do poprawy gry
.
h3rion napisał(a):
o to, ze ot walisz. Jak chcesz pogadać o piłe nożnej to idź na forum piłkarskie, albo do hyde parku. Zaśmiecasz to forum.
Nie wiem czy wiesz ale istnieje coś takiego jak analogia, porównanie itp. Porównywanie TC do Gangsters to tak samo jak porównywać Age of Empires do Warcrafta III. AoE było pierwsze to nie znaczy, że nikt inny nie ma prawa tworzyć RTSów i czerpać pomysłów z innych gier tego typu.