[quote]
A kto powiedzial, ze nagroda w zadaniu ma byc tylko fant albo kasa? Dlaczego nie ma to byc kilka punktow dodatkowo z danej umiejetnosci? Mamy nawet specjalna rozpiske, o ile mozna podniesc danego skilla za wykonanie jakiegos zadania. Tak wiec przestan juz sie czepiac kazdej pierdoly, bo zaczyna to byc powoli drazniace.
---------------------------------------------
Pozdrowienia dla Kromera ktory prawie przysiagl ze prety nie dostaja skilli ;P Do ciebie Xanth brak mi juz slow.Nawet nie potrafisz sobie zdac sprawy ze wlasnie zostales przylapany na klamstewku.Myslales ze wyssalem to sobie z palca?I jezeli to jest pierdola to powodzenia
Tak, czepiasz sie bezprzerwy. Czytam od jakiegos czasu rozne watki, a szczegolnie ten i co widze? LICHU tu, LICHU tam, i tylko marudzenie i przypieprzanie sie o byle gowno.
A, ze cie przygnebilo? No i co z tego? Chcesz grac, zeby bylo latwo, przyjemnie i pozniej nudno? Zagraj w Diablo. Bo widze, ze nie masz zielonego pojecia na temat trudnej gry i grasz tylko dla cyferek. A uwierz, bedzie jeszcze trudniej. Wiec przestan krzyczec na lewo i prawo tylko zajmij sie gra, docen i uszanuj prace ludzi ktorzy ta gre tworzyli takze dla ciebie. A jak za trudno dla ciebie, to przelacz sie na Battle.Net.
---------------------------------------------
Spozniona rada, juz od jakiegos czasu nie gram na ZS, wpadam tylko zeby kumpli odwiedzic.Nie mam nic do zarzucenia nikomu(no mze oprocz ciebie;) ) ale gdyby bylo uczciwie powiedziane od poczatku ze bedzie tak jak jest to po prostu bym nie zaczynal i nie musialbys czytac moich postow, fajnie nie?Postow sie moich namnozylo to fakt ale jakos nie potrafisz ich w rzeczowy sposob skomentowac.Gralem dlugo na DZ i jakos sie nigdy nie czepialem bo mi sie po prostu podobalo.Nie spodziewalem sie ze ZS az tak sie zmieni.Podziwiam prace wszystkich GM nawet twoja
ale jednak swiat mnie nie urzekl i dlatego daje sobie spokoj.Na forum tez juz rzadko zagladam wiec chyba nie ma sensu ciagnac tego topiku dalej, a zreszta zrobisz jak chcesz.
Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie dla GM i oby ZS byl w koncu taki jaki sobie wymazyli.