1. nierobcie z nas mordercow, mozliwe ze zdarzyly sie w wykonaniu kogos PK ale czy u pretow ich nie bylo ?.
2. niezabijamy bezbronnych gornikow, kowali, kobiety z dziecmi... nawet pretorjan jak sa sami a nas w 5 czy 6 to zreguly jezeli oni byli spokojni to uchodzilo im to calo, Prawda Stinney czy ziemni...
7. z ludzmi "normalnymi" to nawet zawarlismy przyjaznie, czemu taki drim ktory nie jest banita a czuje sie jak u siebie w fire chodzi zywy, fakt faktem ze odstraszalem go milion razy tekstem: idz stad panie pukim dobry... czasami nawet sie pogonilismy ale zawsze po tekscie dodaje np. "usmiecha sie zyczliwie" co chyba nie onzacza ze kogos zabije (drim szkoda ze juz nie bede mial szansy cie dogonic... przyjacielu)
8. raz i tylko raz zrobilem PK i to na elfie z ktorymi mamy pakt przymierza czy jakos tak a zrobilem to przypadkiem bo gonilem 3 pretow a on byl w fire i go zatrulem a ze odtrutki sie skonczyly no coz, spotkalem sie potem z przedstawicielem elfow pomoglem mu w pewnej sprawie i prosilem o wybaczenie za tego elfa i wspolnie potem poszlismy ubic trolla a rozmowa ktora przeprowadzilismy byla jak najbardziej klimatyczna niczym ze swiata fantasy wyciagnieta...
8. to co Xanth dal wyzej zostalo najprawdopodobniej napisane przez Diacona po tym jak stwierdzil ze odchodzi
9. nie starajcie sie stworzyc Raju lub utopii bo zarowno jedno jak i drugie przestalo istniec, zlo jest obecne (cyt: "na poczatku byl chaos....) i jak kiedys jakis madry facet powiedzial ze dobro nie ma prawa isntniec bez zla...
10. gralem na innym shardzie (eh to nie tajemnica na CL) dosc dlugo i GM'a w grze to ja chyba na oczy nie widzialem wtedy owszem pomagali a tu zaana to ja czesciej spotykam niz np. Rennisa
11. najbardziej klimatyczne bylo jak kiedys w nocy w wierzy bogowie nas pozamieniali np. w smoka *mnie*, lub zombie pozniej z kumplem i biegalismy straszylismy ludzi w delucii no coz to byla bardzo realna ingerencja sfer niebieskich, tekt typu chce byc smokiem i jestem... co innego staty i rzeczy, wszystkim dobrze wiadomo ze jak znaja sobie gm to pozniej biegaja np. w plycie albo maja magiczna zbroje czy tez laski lub inne narzedzia, ze o podniesionych skillach juz nie wspomne a wiedz drogi gorniku, robotniku jak chcesz byc mistrzem w czyms to zglos sie do gm jak cie lubia to napewno ci podniosa staty po co dochodzic samemu.
12. ej ludzie sami nas nazwali np. chaosem, ja na ulicy nie podejde do szalikowca i nie powiem mu ze jego zespol to kicha i ze on jest debil w szaliku i jakis dresiak, chyba tylko dlatego ze chce aby sie wkurzyl i zaczol sie ze mna prac... czyz nie o to chodzilo niebieskim
13. Xanth twoje teksty w stulu: jak sie nie podoba to....!!! i w grze i na forum juz dawno mnie wqurwialy niedosc ze kilka osob (np. Ja) pewnie doswiadczylo w dzisiejszych czasach tego ze strony pracodawcow i UO stawalo sie wtedy dla nich czyms co pozwalalo zapomniec o tych doswiadczeniach w zyciu codziennym a ty walisz taki tekst to juz nawet nie zlosc mnie ogarnia a robi mi sie poprostu przykro i slow mi brakuje, stary ja nie wiem ile ty masz lat a i wiek o niczym nie swiadczy ale twoje teksty i postepowanie swiadczy albo o niskim rozwoju intelektualnym (niech zgadne po tym co powiedzialem juz pewnie ban - najlepiej zrob odrazu DEL konta) ale twoja linia obrony tak jak napisales wyzej na diacona (no coz tonacy brzytwy sie chwyta) jest bynajmniej na poziomie 4 latka...
Jej ale sie rozpisalem ale dodam jeszcze ze smutno mi stad odchodzic ze bylo tu wiele wspanialych osob do nikogo nie mam urazy (nawet jak mnie zabijali jako gornik/kowal lub kilka razy pod helerem) no coz ludzie sa rozni, a wszechobecny Xanth chyba chce stworzyc ludzi na swoje podobienstwo (no coz jeden juz taki probowal i cos mu nie bardzo wyszlo a zapewne bardziej wszechmocny byl) no to tyle czas moze zabrac sie za cos pozytecznego wreszcie, aha Banici to nasze spotkanie w cafe jest nadal aktualne tylko termin jakos ustalic musimy a co do tego larpa to dajcie znac kiedy i jak pogadam z kolesiami z bractwa rycerskiego i sie zrobi ( ale zbroii z mith to chyba nie bedzie
) Bywajcie przyjaciele, Bywajcie wrogowie i wy ludzie "normalni"...
P.S ciekawe jaki to teraz screen pokaze Xanth, moze jak Eva z Vici u nas w domku razem eeee nie to cenzura by musiala byc
PA