2002-04-30 05:33, czarny napisał:
Cytuj:
2002-04-30 02:21, Spown napisał:
To se rąb w spokoju drewno do usranej smierci bo co mozna robic wieciej!????
Co do tego textu to sie odniose w ten sposob... To nie jest Diablo gdzie jedynym celem gracza jest rozwalanie wszystkiego co nie spier... na drzewo. A moze wlasnie ktos sobie zamarzy by byc drwalem czy gornikiem czy tez kowalem i zarabiac pieniazki, potem kupic chate itd. Chce byc postacia calkowicie pacyfistyczna. Nawet taki mag to nie musi byc odrazu postac ofensywna... Wiec nie dziwi mnie fakt, ze niektorzy nie chca wysciubic nosa z miasta bo sie boja, ze ich ktos zatlucze i obrabuje. Prywatnie powiem, ze mi sie calkiem podobalo jak zostalem wczoraj kulturalnie obrabowany z nedznych 55gp
... wiecej smiechu niz strachu, ale i tu ktos na odchodne mi sie odgrazal zebym spadal bo moge jeszcze w leb dostac jak sie humorek zmieni, ale to nic. Co innego napadac i pojedynkowac sie z kims kto ma chociaz miecz przy sobie a co innego napadac i mordowac bezbronnych... A potem sie dziwimy, ze jest ogolna zadyma i pier... posty na 100 stron, ktore przy okazji zmieniaja temat z 10 razy i nic z tego nie wynika jak to ze przy pierwszym zjezdzie fanow UO bedzie zadyma jak na meczu Legia-LKS Lodz
Alem sie rozpisal... mam nadzieje, ze napisalem cos choc troche madrego i nikt mnie id debili nie wyzwie... Z gory dziekuje
Ten..