konrador napisał(a):
Ludzie narzekali, ale mi sie grafika w DAoC bardzo podobala - szczegolnie lasy Midgardu. Nawet na pierwszym kliencie, zaraz po premierze US bylo si jak na tamte czasy. Dzwiekow bylo malutko, ale te co byly tworzyly niesamowity klimat (muzyka przy wchodzeniu do miast - mmm), takze juz kiedys nawalili totalnie w tym temacie, z tym ze w WAR jakos nie udalo im sie odtworzyc fajnego klimatu mimo malej ilosci fajnych efektow, bo gra jest strasznie monotonna, ciemna, tekstury sprane i smutne, a do tego jakby brakuje dzwieku. Tlumaczenie, ze nie chca pokazac ladnej grafiki, zeby przypadkiem konkurencja sie nie dowiedziala, ze potrafia zrobic ladna grafike, albo jeszcze jej nie przygotowali, bo maja przeciez jeszcze taaaaaki kawal czasu mnie nie przekonuje, bo przywodzi na mysl gadke fanboiow AOC. No ale zobaczymy... Ja im zycze jak najlepiej.
Jak by bylo kolorow, to fanboye Wara sie rzuca ze jest za kolorowo, nie jest mhroczno, czarno i szaro (niech sobie kolory wylacza tbh).
Cytuj:
i maja kupe czasu i naprawde nie wiem czemu oczekujesz, ze w tej chwili dostaniesz pelny soundtrack z gry? i tak ten we who jest dla mnie
Ale Soundtrack i tak sie robi w oddzielnym studiu, nie wiem co ma jedno do drugiego ?
IMO nie pokazuja, bo nie maja czego
. Cos tam dziala, ale pewnie dalej nie tak jak powinno -;-.