Testament----> po pierwsze to ty stol ryja.
Nie grales na Sphere i nie wiesz co nastapi jak tak dalej beda statsy rosly wiec mi tu kurwa nie wyskakuj. Nic do ciebie nie mam wiec kulturalniej.
Psyche-----> Po pierwsze nie wiem co Karanira i kilku GMow powiedzieli na temat tak szybkiego wzrostu statsow i moze to co mowisz jest prawda . Po drugie nic do ciebie nie mam wiec prosze spokojniej. Po drugie jak wiem tez nie grales na Sphere i patrz to co napisalem Testamentowi.
Po trzecie juz do wszystkich gracie trzy dni. Nie rozumeim czemu teraz jest taka wielka afera kiedy ma byc tak krotka cofka w porownaniu do zmiany SC i AW na SoA. Wtedy nikt nie burzyl sie tak mocna.
A teraz wam powiem co bylo na Sphere i kilku graczy ktorzy tez tam grali wiedza to dobrze ale to co teraz na pisze jest do tych ktorzy nie mieli przyjemnosci grac na bodajze pierwszym i drugim emu SC.
Po pierwsze statsy tam rosly tak ze statscapa sie robilo w 2-3h. Skille rosly troche wolniej ale jesli dla was skille sa najwazniejsze to po co sa statsy??????
Dla mnie jak sie gra i ide sobie po cmetarzu i widze goscia w plycie no to na wejsciu nabieram pewnego respektu. Bo widze ze gosc ma przynajmniej 65 str. Na sphere nie moglo byc tak bo tam wszyscy biegali w plytkach.
Kolejny motyw to taki ze zeby mag rzucil czar z 7-8 kregu to musi miec troche many i zarazem inta. Tutaj tam to czy wezwiesz demona zalezalo tylko od poziomy magery bo inta mozna bylo szybko wycwiczyc. Jak biegam wojem i na przyklad cwiczylem dlugo wczesniej dexa zeby w walce byc szybszy od przeciwnika to teraz wszyscy beda mieli dexa na podobnym poziomie i nei bedzie tak ze gosc wyskakuje i widac ze ma plyte , widzialem jak kiedys walczyl, ze jest szybki, i lepiej jak z nim nie bede zaczynal bo dostane baty. Teraz nikt sie nie cieszy ze cwiczylem slugo i teraz mam o 5 pt. wiecej sily czy tam dexa bo wszystko rosnie tak szybko ze huj.
Ja wam mowie ze sphere odnosnie statsow bylo beznadziejne. To jest moje zdanie i ktos oczywiscie moze miec inne i uszanuje to ale podajcie konkretne powody swojej opini a nie takie ze juz tyle gram ( trzy dni ) i nie chce wszystkiego ( czt. prawie nic ) stracic.
NERESŁAW