Cytuj:
2002-04-17 18:28, Cers napisał:
I tak mi zabierze dobytek i tak.... jaki sens oddawac?....
hehe sens jest bardzo prosty . otoz jak nie oddasz to giniesz, jak giniesz to masz statloss.nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie to jest argument. po co tracic doswiadczenie zyciowe jak mozan starcic tylko kilka gp, ktore i tak nie sa najwazniejsze...
Cytuj:
I zauwazylem ze teraz nie mozna nawet pochodzic i pokazac ze sie ma nowa zbroje trzeba sie ukrywac zamknac nic nie mowic zeby ciebie nie napadli.
hahah pochodzic i pokazac ze ma sie nowa zbroje, no padam ze smiechu
sorry, ale jak ja mielm kiedys het het dawno nowa zbroje i sobie w niej chodzilem zeby pokazac innym to tez sie tak konczylo ,ze ktos przychodzil i mi zabieral. ale potem sie nauczylm, zeby nie pokazywac sie w pieknej zbroi , zanim nie bede mial odpowiednich argumentow -doswaidczenie w walce i znajomosc sztuki wojennej .a jeszcze pozniej stwierdzilem ze to i tak nie jest waze i lazilem w zelazie jko ze jest tanie i latwe w obrobce.
Cytuj:
I CZEMU NAPADAJA W SAMYM SRODKU MIASTA?
wybacz, nikt nie mowil,ze Papua lub Delucja to bezpieczne miasta... a pozatym straz ma chyab klapki na oczach.. dopoki jej nie zawolasz to nie zareaguje. a pozatym chyab nie oczekujesz ze bedizsz uprzedzany o miejscu i czasie napadu? logicze jest chyab to ,ze napad odbywa sie w miejscu w ktorym sie tego nie spodziweasz.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zeiram dnia 2002-04-17 18:49 ]</font>