ausus napisał(a):
Placzecie jak male dzieci. Zal wam ze us open beta zaczelo sie wczesniej? Ja czekalem na wara 2 lata i dalej cierpliwie czekam. Przecza ob miala zaczac sie na miesiac przed premiera czyli jeszcze 2 dni. Wiecej luzu.
Tak btw zaboleq co ma pernik do wiatraka? Wy za swoja prace bierzecie kase. Jak narazie jest CB za ktora nikt nie placi. Nie wiadomo czy serv padl czy np jest przygotowywany do OB.
Malo widziales.
GOA tez bierze kase. No chyba ze 9mln Euro to rozkradli szefowie.
Jakos by mnie to specjalnie nie zdziwlo ale mniejsza, bo i tak nie mam dowodow
.
Nie rozumiesz. W USA dziala. USA ma to samo co my. Tylko ze u nas nie dziala. Dlaczego ? Cholera wie... A ze weekend to wszycy maja cie w dupie :<. Nawer nie racza sie odezewac, ze cos z tym zrobia, bo po co ? Niech sobie siedza naiwniacy..
Zobaczysz, po premirze w Europie bedzie tak samo. Bedzie weeknd, serwer padnie i w stanie (MOZE), w poniedzialek. Bo w sobote to sie nie pracuje i olewa klienta :<.
Chybas nigdy nie mial doczynienia z ta firma. Naprawde nie jestem w stanie pojac dlaczego EA osobiscie nie zajmuje sie utrzymanie Wara w Europie.
Po drugie. Dalej uwaza ze firma ktora zajmuje sie uslugiami webowymi, i nie ma porzadnej strony WWW (tzn. nie potrafi takowe zrobic, kupic whatever), jest coanjmniej niegodna zaufania.