Czaszka: to ciuchy w ogóle trzeba naprawiać ?
Jest tam guzik z napisem "ceruj" ? ;]
</joke>
Sądziłem że ciuszki sie nie prują :\
W sprawie broni, to prędzej przekonałem się organoleptycznie niż zajrzałem po odpowiedzi na forum; mimo wszystko dzięki
btw: ja też pyknąłem najlepszego TD, do końca meczu niecałe 3 min, na wyniku 8:6
Wygralim 9:10 ... kurna, można sie długo spuszczać z wrażeń, ale rzadko trafia się na meczyk bez lagusów (wystarczy 1 taki w TD i cała rozgrywka bierze w dupe).
Kulka: w tej misji dot. TD musisz raz zaliczyć przyłożenie (daje 10pkt).
Z rzeczy przyziemnych:
gierka jest całkiem przyjemna, bez przekombinowanych kombosów jak w gunz. Giwery dość zrównoważone, skille ... zależy, denerwująca bywa laserowa zasłona. Jednakże w tym stanie trzeba mieć farta by rozegrać kilka(naście) meczyków pod rząd, bo problemy z połączeniem (login server, chat server i nie pamiętam jaki jeszcze serwer) są zmorą.
Denerwują też chwilowe zawiechy, gdy do gry dołącza się nowy gracz. Jeszcze bardziej gdy wchodzi 3 pod rząd z 1ms przerwą :\
Póki jednak jest OB, póty chitów nie ma (poza lagusami z BR, VN i z innych światów), ale po wydaniu (albo na krótko przed) długo na wspomagacze dla nieudaczników czekać się nie będzie. Jak to w każdym shooterze online.