Mendol napisał(a):
buka ja rozumiem, ze jestes tu nowy, i chcialbys zablysnac ale daruj sobie.
na madrze zadanie pytanie, udziela sie madrej wypowiedzi.
nie gram w wow'a ani w l2 w zwiazku z czym pytanie xurmae nie ma dla mnie wiekszego sensu, dlatego udzielilem takiej odpowiedzi.
poza tym opcja /search tez raczej dziala.
Nie trudno jest zablysnac Twoim kosztem, a ja lubie wyzwania, wiec nie pochlebiaj sobie. Na to forum zagladam glownie jak mam zly humor, zeby go sobie poprawic czytajac posty ociekajace jadem, marne prowokacje i proby leczenia kompleksow (oczywiscie jest to mocno posuniete uogolnienie, ale Ci, ktorzy pisza z sensem wiedza, ze to nie o nich mowa). Za kazdym razem jak widze, ze nowy zadaje pytanie na forum (sensowne pytanie, moze niezbyt blyskotliwie sformuowane, ale takie, na ktore chce uzyskac odpowiedz) a ktos, kto ma 1000+ postow na liczniku karze mu szukac w necie, to zastanawiam sie, po co w ogole poswtalo to forum (kolko wzajemnej adoracji?). Skoro nie grales w L2 i WOW to niepotrzebnie sie w ogole odzywales, gdyby nie Twoj post to prawdopodobnie duzo wczesniej otrzymalby odpowiedz na nurtujace go pytania.
mabro napisał(a):
Użytkownik z krainy muminków zajmuję się tylko i wyłącznie szukaniem guza. Także nie przejmuj się Mendol
Uzytkownik z krainy muminkow, nie zajmujE sie tylko i wylacznie szukaniem guza. Uzytkownik z krainy muminkow najzwyczajniej w swiecie nie trawi glupoty i chamstwa, a juz szczegolnie chamstwa skierowanego w kogos, kto w/g atakujacego ma marne szanse na obrone. A skoro przy okazji mozna zarobic guza, trudno - takie zycie.
Sorki za offtopic, ale nie moglem sie powstrzymac