konrador napisał(a):
Moze przestań jarać tyle zioła to nie będziesz widział rzeczy których nie ma.
Ja nie widze rzeczy, ktorych nie ma i nie wierze w rzeczy, ktorych nie widze. Z toba jest troche inaczej, bo liczysz na miracle patcha (to chyba to ziolo), mimo ze w jednym z update'ow Mythic informowal, ze zadnego miracle patcha nie nalezy sie spodziewac. Co oczywiscie nie znaczy, ze rozwoj gry nagle stanal/stanie. Tak sie smiesznie sklada, ze troche tych betek mam za soba i dodatkowo troszke wiecej wiem od ciebie nt. tego, czego mozna sie spodziewac w dniu release i na pewno nie jest to patch upgrade'ujacy grafike (najwaznieszy element gry PVP!!11) do poziomu Assassin's Creed. Takze skonfiguruj klienta, wroc na miejsce, usiadz i uspokoj sie, bo cos ci sie totalnie pomieszalo.
Kolejny przykład cwaniaczka który myśli, że wie lepiej bo dłużej w grę grał. Szklaną kulę masz skoro twierdzisz że masz więcej pojęcia ? Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem zabieraj głos. Ja nie oczekuje żadnego cudu. Gra wyszła 4 lata po innych produkcjach i wygląda tak samo a czasami nawet gorzej więc coś tu jest chyba nie tak bo rozwój grafiki od tamtego czasu drastycznie podskoczył. To samo tyczy się animacji walki, która jest liniowa. Jeśli ciebie zadowala patrzenie na ten sam ruch bez względu na to czy postać sra czy tańczy to gratuluję skromności. I trochę więcej dystansu do krytyki, a nie zachowujesz się jak ślepy fanatyk.