simo napisał(a):
srodkowy_olek napisał(a):
(...)
Co to znaczy ustawiany screen ?
Podbieglem normalnie w grze, nacisnalem Print Screen i tyle.
A grafika i animacje duzo lepsze niz w WoW dla mnie, bo widze, ze gram czlowiekiem, a nie sztucznie biegajacym, przepakowanym sterydami mutantem.
Dla mnie najwazniejsze jest to, ze swietnie oddany jest klimat Warhammera, a nie bylem jeszcze w Altdorfie, ktory zapiera dech. Wiec czy gdzies beda jakies niedorobki graficzne to malo mnie interesuje. Caloksztalt, architektura, wioski, krajobrazy sa jak zywcem wyjete z figurkowego czy opowiadanego mlotka i to sie dla mnie liczy.
No normalnie "ustawiony" - patrzysz w kierunku pagorka ktory ukrywa wszelkie niedostatki graficzne za nim schowane. LOD, krotki dystans widzenia, itp, itd
Animacja jest gorsza, mniej dokladna, wyglada jakby miala mniej klatek animacji-tylko ze to 3d..wiec. Pomine ogolne wrazenie, ze postac plywa nad ziemia a jej ruchy nie maja nic wspolnego z tym jak sie przesuwa.
Sam wyglad poszczegolnych elementow srodowiska, detali, plotkow, domkow jest fajny, woda i ogien - sa zrobione lepiej niz w wowie (pomine kwestie paskudnego zachowania sie postaci w wodzie) - jednak zebrane to wszystko do kupy robi gorsze wrazenie niz "wow".
I juz przestan sie wypowiadac na temat czegos co jak sam mowisz malo Cie interesuje, jak juz sie zainteresujesz i bedziesz mial swoje zdanie poparte argumentami to sie zglos.
Cala Twoja wypowiedz mozna podsumowac tym o " a nie bylem jeszcze w Altdorfie, ktory zapiera dech". Bo wiesz, ja nie jadlem jeszcze nigdy rosolu ktory jest niezwykle smaczny.
Nie rozumiem dlaczego roscisz sobie prawo do mowienia co jest dobre a co nie. To jest kwestia gustu. Mnie sie bardziej podoba animacja i grafika w WAR, tobie na odwrot. Gorsze wrazenie robi dla ciebie, ale nie dla mnie, jasne ?