Panowie, co jest z wami? Gramy razem czy nie? Rozumiem, że od czasu wyludnienia DAoCa większość luda się porozłaziła po innych grach i gildiach. Sami też przecież założyliśmy gildię w WoWie - do dziś istniejącą, aczkolwiek już niezbyt aktywną. Zresztą gildię o tyle legendarną, że na niektórych serwerach synonimem chatroomu /polska jest kanał /cos
No a teraz zdarza się okazja do ponownej wspólnej zabawy w grę, którez zasady chyba najbardziej nam odpowiadają.
Od tych, z którymi mam kontakt wiem, że Lestar i Fedor grają z gildią Twierdza i pewnie pójdą na serwer Karak Eight Peak (Destr), Żywiec (też CoS) w gildii Warcry wiec na serwerze Axe Bite Pass (Dest). Gdzie grają inni (Holger, Armon, Eflu, Kielu, Sirian, Twigg, Dzivka itd, sorry napewno wielu pominąłem) - nie mam pojęcia. Mamy dwie opcje - albo dołączyć do którejść z tych dwóch gildii, albo założyć gdzieś CoS.
Normalnie przed premiera proponowałbym bezwzględnie stronę Destruction, ale obecnie widzę, że destruction jest oblegana przez graczy, w związku z czym są kolejki na serwewry. W takim razie może ciekawiej (więcej celów do zabicia) grałyby się po stronie Order? Też mają świetne klasy. Na razie gram archmagiem na serwerze Karak-Azga (Order rzecz jasna) i po pierwszym dniu order zaczyna mi się podobać
No cóż, to czekam na jakieś wasze sugestie.
Sznur vel Ravel