Bryndek napisał(a):
Fakt, blizzard spi jesli chodzi o nowe bg, zreszta to oczywiste bo wow to pve a nie pvp. Ale nie wmawiaj prosze ludziom ze pod wgledem farmy War jest inny.
Niczego nie staram sie wmawiac ludziom, wszystko w co grasz w pewnym momencie moze sie okazac farma, podciagnac pod to mozna wszystko, np levelowanie jako farmienie expa.
Bryndek napisał(a):
Tu tez farmisz, jak nie honor to exp PvP. Jak nie reputcje to influence. Czy moze jednak mi sie cos popieprzylo i gadam bzdury?
Kwestia tego czy czynnosci ktore robisz, generujac sobie te, czy inne punkty, sprawiaja ci frajde.
Bryndek napisał(a):
Na koniec dodam public questy. Siedzisz robisz chaptery, robisz robisz. Wpadna End Boss. Wipe. Wipe Wipe. Kilku kolesi idzie spac. Zbiersz ekipe, masz ekipe luzik. Idziesz do Public i co? I farmisz chaptery od poczatku...
Fajnie ze moge w kazdej chwili wyjsc po browar do lodowki, wyprowadzic psa, a jak mi sie przymyka oko poprostu isc spac. Takie lekkie i przyjemne pve, mily dodatek do pvp.
Bryndek napisał(a):
Konkretna odpowiedz na pytanie zawarte w temacie. Jesli ktos lubi PvP to niech wybierze War. Jesli ktos lubi PvE niech pozostanie przy WoW.
To chcialem przekazac, widocznie mi sie nie udalo.
A tak na marginesie, to ktos ma z was 40lvl i robil wjazd na stolice? BO jak czytam niektore wypowiedzi to widze tu porownania ala Sunwell vs chapter IV PQ.