Cytuj:
Szczerze? To gra jest zajebista i wogole. Ale klient i serwery mnie zaczyanja wkurwiac. Nie dosc ze po jednym dniu spokoju wrocily kolejki na K8P bo nikt sie nie przeniosl to na scenario i jakimkolwiek RvR sa takie lagi ze grajac Witch Hunterem najczesciej ogladam "Target is too far Away" (koles zaraz przy mnie), teleportacje, kolesi biegnacych w miejscu, postacie meele bijace mnie z odleglosci 30 yardow, zycie skaczace z 50% na 70% a potem na 30% samo z siebie, itd, itp....
Dotego gra wyjebuje do windowsa losowo jak sie jej podoba. Aniamcja i synchronizacja klient-serwer nawet przy biciu jednego moba jest tragiczna. Poprostu zal na to patrzec jak to sie rusza i wogole.
Wogole od strony technicznej to zal jak skurw..... czuje sie jakbym gral w Alphe.
Nie da sie grac normalnie. Nie wiem czy to wina Mythica czy GOA, czy chuj wie czego ale jesli tego do konca darmowego miecha nie poprawia to szkoda bedzie Warhamera.
Wszystko mi siada w Warze, klimat, tematyka, RvR, PvE nawet tylko kurwa szkoda ze sie nie da grac.
@@@@Z innego tematu, ale skoro narzekanie tutaj sie przenioslo wiec :@@@
Wez nie wypisuj takich bzdur Kabraxis, zaraz wpadnie Tobuś, udowodnic Ci, ze jestes glupi, przewidzialo Ci sie, tylko Ty tak masz, wlasciwie to powinno tak byc ... bo to taki ruleset.
Gdyby jednak powyzsza argumentacja nie przeszla to pomarudzi, ze w AoC bylo gorzej - tylko kogo to obchodzi, ze w AoC bylo gorzej.
Skupili sie na tym pvp i rvr ..a nawet tego nie mozna spokojnie rozegrac. Ot takie malutkie bugi, gdyby moj samochod mial takie malutkie bugi to pewnie wsteczny powodowalby ruch w bok a spryskiwacze szyb spryskiwalyby mi twarz zamiast szyby.
Btw ten miesiac na wpisanie kodu to zaden fjuczer tylko tez cos sie im rypnelo. Kilku znajomych nie musi wpisywac a kilku innych (w tym ja) dostalo stosownego maila, zebym sobie go wklepal bo jak nie to game over. Mail nie zartowal bo weryfikacji logowania juz client nie przechodzil.