Kilka la temu - keidy zaczynałem gry W MMORPG nic bardziej mnie nie wcieagnelo niz WoW ( ten sprzed TBC ) . Juz dawno nie gram w WoW ze względu na gówno jakie z tego zrobili ale z przykrością stwierdzam ze WHO jest ...nudny jak flaki z olejem. Jasne :
PQ - Fajny był do 15 chaptera potem już się nie dobrze robi
RVR scenariosy - super ale po raz 40 grać to samo ?
RVR open - 2 razy atakowałem, ze trzy razy broniłem. Co fajnego jest z tego że cały czas masz zamkniętą możliwość skoro Order jest takim łamagą że nie pilnowanej nie umie odbić woląc dostawać łomot na scenariosach. Nuda. Quest - no nie panowie - bez jaj
Przynieś podnieś pozamiataj - ale ile razy? każdy quest to to samo.
Jakze smutnej est latanie i szukanie Flight Mastera - a i zasięg ograniczony. Gdziekolwiek sie dostać to udręka. Chyba ze masz książeczkę...
Różnorodność grafik - Jedna czy 2 axe, wszystkowygladajace hammery - , hełmy - dobrze ze malować się da bo wszyscy na 30 lvl wyglądają tak samo...
Skille - 30 sekund na wysianie jednego ziarenka, średnio zrozumiale apotheracy..
Az czasami mam ochotę pójść na 6 osobowe party z healem tankiem i dpsem. Poszedłem wiec i w WHO w 25 osób na Gunbad ? - jak tak ma wyglądać PVE Ze wszyscy latają, instancja nie jest bound to group tylko free for all czyli wszyscy grzmocą HERO i losowanie ( to akurat dobry pomysł ) lootu. Wciągające...
Na razie brak wizji endgame, samo keepy sa super - szkoda ze kod spierdolony ( moj komputer to cztery jajka. x280GTX, 4 giga ramu 1200 bla bla ) wystarczający żeby połknąć WHO bez problemu - szkoda mi oczu na keepy przy walce - slide show i zero przyjemności.
Niestety w ta grę grałem od Closed Bety - pogrywałem raczej i jeśli liczycie że na 40 lvl będzie fajnie ... zobaczcie sami!
Zapraszam do komentowania na najciekawsze opinie nagrodzę kluczem na 60 dni pre- paid, który się złożyło dostałem...
Na allegro co raz więcej kont z ta gra - wiec i moje tam dołączy
/kkthxbye