Joandil napisał(a):
ps. Shaggy nie wstyd ci ze cala twoja gildia gra na innym serwie ? lacznie ze siena, kxinem, shemem, anakiem i chociazby mna?
Nie, nie wstyd, wybrałem serwer gdzie szło najwięcej dużych gildii PL czyli "Karak Eight Peaks" dołączyłem do gildii "Royal Legion" (w tej chwili guild rank 15) i jestem przemile zaskoczony, nie tylko atmosferą ale ilością rzeczy jakie się w niej dzieją, codziennie keepy, codziennie kilka drużyn (kilka już ze stałym składem) walczy na scenario. Taki układ mi odpowiada, wchodzę i mam co robić, dodatkowo u nas kolejki na serwie na scenario to 5 min czasami wejścia są co minutkę (w week na scenario robie po 2 levele na dzień jak lekko dłużej posiedzę.), a u was Joandil niestety z tego co wiem czeka się kosmicznie długo ale to chyba wina tego, że serwer macie medium/full. Ale każdy gra gdzie lubi, ja wybrałem świadomie i jestem zadowolony z tego serwerka.
Oczywiście, że miło by było pograć w starym znanym sobie gronie, ale wydaje mi się, że to wy polecieliście na ten serwerek tylko ze względu, że jest on open PVP, a tak naprawdę takie open w tej grze jest identyczne i na core, większość (jakieś 95%) tłucze się w scenario pod keepami i w strefach rvr, skąd to wiem mam znajomych na dwóch róznych serwerach open.
No ale rozpisałem się tu nie na temat
za co szanownych forumowiczów przepraszam i pozdrawiam.