Wedge napisał(a):
@Cors:
Chcesz pve polecam LOTRO/EQ2 (wow Ci sie znudzil wiec nie wymieniam;p)
Chcesz crafting polecam VG/EQ2
Chcesz questy troche inne niz tluczenie wilkow/owiec/swinek polecam EVE
WAR to nie jest gra pve. Ten aspekt jak i tradeskilling zostal przez producentow doklejony raczej "na sile". Gra stawia na mass pvp i jesli ktos nie lubi takiej rozgrywki powinien trzymac sie z dala od WAR. Proste.
Jasne ze massive PVP - ale... OStatnie massiv PVP przyprawilo mnie o bol glowy. Ze wzgledu na klatkowanie. Ten silnik prawdopodobnie nie uciagnie massive PVP - just that. Swoja drogą silnik WHO to po prostu DAOC.
Jeśli ma uciągnąc 2 warbndy z każdej strony - ciekawe jak to ma zrobić? + Balistyka, ciekanący olej, efekty czarow - jest co rysować. Ale niestety RVR jest not playable bo po godzinie trzeba wyjsc.
Chcialbym PVE w dobrym stulu a mysle ze dobrym stylem jest WoW - szkoda ze im sie nie chce juz nic nowego wnosic w tym względzie - shame.
Questy - jasne ze tak jest - tluczesz moby ale chociaz co dziesiaty bym chcial miec TROCHE inny + małośc questow i nagle zostajesz na 24 lvl i masz moby na 29... wie walisz scenariosy z grupa. CAla niedziele gralem ( destro jestem ) 85 % wygranaych zczego playable sa moze dwa scenariosy z czego tylko na jeden masz logowanie - rano zapomnij 1 h oczekiwania.
Trade skill to zrobilem sobie kilka leveli i olałem