Nyx napisał(a):
Ogromne crity? Chyba sorc/bw nie grales. Dmg SW ssie i to mocno
SW nie jest postacią dla fanów DMG... to postać dla ludzi, którzy wiedzą kiedy, gdzie i w kogo uderzyć ze 110ft.
Często miewam śmiesznie mało dmg na scenariuszu, ale tą listę można szeregować według różnych kryteriów i jakoś xp, renown wynoszę więcej od dmg-whores pozatym fajnie jest zrobic 50k dmg i mieć 10 killsow, 0 death blowów, 0 solo killsów nie? Ja w tym samym czasie zrobie 6k dmg, 40 killsow, 10 db i kilka solo przy dużej dozie szczęścia i braku skilla u przeciwnika.
I od razu dodam, że naczytałem się już tematów gdzie ludzie udowadniają, że stancja X jest lepsza od Y i Z razem wziętych. Szczerze mówiąc żadna stancja nie jest NAJlepsza, wszystkich trzeba używać wedle sytuacji na polu bitwy i ktoś kto biega na skirmishu, spamuje spiral arrow i cieszy się, że robi dps prawie jak BW (przecież prawie robi wielką różnicę) - kaleczy tą postać niemiłosiernie no ale cóż. Zanim ktoś mi zarzuci, że jestem fanem Scout Stance - od razu mówię, że jestem ale skirmish i assault stance mają swoje plusy i nie stronię od ich używania ale nie potrafię pojąć jak można zrezygnować z 110ft zasięgu na rzecz bezmyślnego spamowania spiral arrow...