kam1en napisał(a):
Ja zostaje (odp 2),WAR mi sie podoba,szczegolnie ze to dopiero pierwszy miesiac i jest naprawde niezle,jesli tworcy nie dadza dupy i beda myslec ,to cos powinno z tego byc.Zastanawia mnie tylko jedna rzecz...ilu z nas zostanie po wyjsciu WOTLK ?,podejrzewam ,ze dla wiekszosci to tylko krotka przerwa od Wowa,ktory przeciez jest ponad wszystko
.Najbardziej mnie bawia (a moze irytuja) takie typy jak simo,czy jak mu tam..koles pial z zachwytu,ze WAR to masakra,ze WoW to przy tym padaka,ze wszystkie jego ziomy juz nigdy nie beda grac w Warcrafta hahaha,minely 2 tyg i chlopak zmienil font,gratuluje...zreszta nvm.Mam tylko nadzieje,ze Warhammer nie skonczy jak AoC...pozdro.
playerbase WAR to raczej ludzie pragnacy czegos wiecej niz PvE
90% mojej gildi na KA to veterani DaoC a i Ci wywodzacy sie np z w WoW napewno zostana
fakt ze do WAR trafilo paru fanow PvE - ale to byla pomylka wiec zapewne wraz z WOTLK wroca do WoW - a moze i wczesniej
i jak pisales jesli nie spartola czegos i pacze na odpowiednim poziomie beda w miare szybko wychodzily to WARowi wroze spokojna przyszlosc
a ze playerbase nie dorowna nigdy WoW no coz ja nie kieruje sie w zyciu powiedzonkiem "miliony chinczykow nie m oga sie mylic"