Cytuj:
2002-06-23 22:41, Psyche napisał:
Cytuj:
2002-06-23 21:16, Coval napisał:
Forum UO ogolne dotyczy shardow OSI.
I tu sie mylisz. To nie jest UO OSI Ogolne tylko UO Ogolne i niewidze przeszkod, aby gracze z free(z malymi wyjatkami) tu zagladli i sie wypowiadali. A jesli chodzi o zachowanie sie na Ogolnych, to oczywiscie masz racje, ale przypomnie ci ze to wy zaczeliscie, olewajac mnie i dajac do zrozumienia ze jestem z tych gorszych graczy, nie odpowiadajac mi na pytanie...
Wlasnie...
Prosba do admina zeby jednak dodal przy "Uo ogolne" OSI albo zeby bylo "UO Ogolne- NIE EMULATORY"czy cos takiego...
Jednak tego chyba sie nie da zmienic ze inni beda atakowac tych z free shardow i na odwrot , ja mam to akurat w dupie wiec sie ciesze
Jak ktos jest z freesharda to od razu wrog , a Polska byla kiedys tolerancyjnym krajem:P
Tak bardzo wszystkim przeszkadza to ze inni graja na emulatorach? PO JAKA KURWE SIE ICH TAK GNEBI!?
A no bah... mozna jeszcze forum pod OSI "Newbies" ? Zeby ci co sie pytaja jak np. otworzyc skrytke w banku czy co zrobic jak sie zginie mogli potem spac spokojnie nie myslac o tym ze moga byc sflamowani,przesladowani,wypizdani bo nie moge patrzec jak inni rozladowuja sie na tych biedakach