no to wszystko sie milo skonczylo
czas wyciagnac wnioski
1. gm dali troche ciala
mozna bylo to nazwac to questem, lub chociaz
gorsze wyjscie wykorzystac nicka jakiegos playera np. iskry - to zapobiegloby 2 dniom kurwienia na gm, na vem itd. (to naprawde wyglada podejrzanie jak ktos kogo nikt w zyciu nie widzial na oczy, wyskakuje i morduje wszystkich bez wyjatku)
2. drodzy playerzy cos latwo dajecie sie wyprowadzic z rownowagi, mo i kulturka to podstawa
3. teraz skoro phrad jako jedyny walczyl z vem jak rowny z rownym (prawie) to co to oznacza ???
lol
3/4 pomysli ze ma tez napakowana postac
no comment
4. jesli ktos ogladal nasza ostateczna walke i mysli, powinien sie sporo nauczyc
5.teraz mala historyjka
wczoraj wpadam do siebie na wyspe, a tu kroliczek cienia lol, patrze ma malo energii wiec postanowilem go uzdrowic - 5 great healow i nic, mowie zbugowany, wolam lopka, robimy test - all kill na krowe - kroliczek szybki jak blyskawica, krowe na raz zdjol - niezla bestia i to w naszym wladaniu - jednak nasza radosc nie trwala zbyt dlugo, nasz milusninski zaginol
jako ze mam "uklady" wale do gm wywiedziec sie co? i jak?
cytat
...
<gm x> to ja go stworzylem zeby zabil Ven the Incane
<gm x> ale nie zdolal
<gm x> przypadek przy pracy
<gm x> nie oddam kroliczka
//szkoda kroliczka
skoro padlo imie vem postanowilem gm troche przycisnac//
...
<gm x> wparowuje ci taka laska, daje paralize pod nogi, energy bolt, explosion i juz lezysz
<gm x> nawet palcen nie zdazysz kiwnac
<gm x> i to mialo na celu nauczenie was, ze nie tylko skill sie liczy ale takze planowanie i taktyka
...
koniec cytata
patrzac na skille vem ciezko moze to zrozumiec, ale nie miala 7 gm
przedewszystkim pokazala o co chodzi w walce pvp, nie to co z liszem (bs, ucieczka, bs, ucieczka) czy elemelkiem (corp albo explosion, odskok i znowu)
chyba jako pierwsza zastosowala combo i to jakie
jesli magowie wyciagna wnioski to wspolczuje wojom, a przede wszystkim shinowi - jak sie phrad pojawi w sc to wymiecie nawet npc ze sklepu
oby wojowie nie wyciagneli zlych wnioskow i zeby za tydzien nie biegali sami magowie
ps. vem jesli pierwsze combo poszlo by we mnie na 99% bylabys/bylbys zwyciezca
ps. 2 wrest is the best