Hi there
. Postanowiłem sobie opłacić Wara na święta i pograć trochę wiec czemu by sie nie podzielić wrażeniami ze zmian. Wczoraj w ogóle dopiero dobiłem te brakujące pare barow do 40tki których nie zdążyłem wbić przed końcem darmowego miesiąca
.
W sumie nie żałuję w ogóle wykupienia abonamentu na ten miesiac. WLem gra sie świetnie po zmianach. Zarówno Fetch który właśnie dostałem jak i Cleave Limb sa absolutnie zajebiste. W rajdzie na scenario nawet specjalnie nie biegam za przeciwnikami. Po prostu wybieram sobie cel i sam leci do mnie
. Straszne OP według mnie, ale coz... COŚ musimy mieć dobrego
. Fetch, Cleave Limb, Blindside, mortal, jakis slasher i wykończenie Executem. Zagrałem pare scenario i ani jedna szmata czy meele dps tego nie ptrzetrwal. Totalnie baranieją jak nie dość, ze lecą z jednego krańca mapy na drugi to jeszcze maja 1o sekundowe casty zamiast instantow
.
Minusy sa jak zawsze... jedno naprawili (pet np.) a drugie popsuli. Przestalo dzialac Ensnare :/. Zadaje dmg ale nie zatrzymuje... Throat bite jeszcze lepiej. Silence naklada NA NAS a nie na przeciwnika
. Liczę jednak, ze to poprawia.
O zmianach w samej grze pisać nie będę bo to nie temat do tego... ale gra sie nadal przyjemnie i mam nadzieje sie trochę jeszcze pobawić moim WLem
(jak i wylevelować szamana na k8p
druga w sumie zajebista klasa warta polecenia).
Btw. gadalem z paroma WLeami randomowymi i płakali jak to fatalnie z WLem jest, ze zabić nic nie można etc... Imo bzdura. Najlepsza klasa pod kątem damage'u może to nie jest (WE robi DUŻO większy dps) ale gra sie bardzo dobrze. Szmatki padają w sekundy. Healerzy z nałożonymi all debuffami również.
Dla przykładu:
http://img155.imageshack.us/img155/3603 ... 010gg4.jpg
Pierwsze scenario po paru miesiącach przerwy. Nie jest tak źle... chociaż tego typu screeny z cyferkami są mało wymierne. Ale coś tam zawsze pokazują.