Bugi powiadacie hmmm ..... no niech bedzie.
Jak narazie to znalazłem kilka u Tinkera:
1. Nie da sie zrobic jednych metalowych drzwi (tych co w menu sa zaraz obok metalowych skrzyn), no moze sie da zrobic bo pisze ze przedmiot został umieszczony w plecaku lecz jak na złość w plecaku nie pojawia sie deed. Czasami pokazuja sie cale drzwi zamiast deeda ale po zamknięciu plecaka i ponownym otwarci drzwi juz niema.
2. Problemem tez czasami jest zdeedowanie scian które są ze soba połączone, pisze wtedy że nic nie widzi mimo iż prawie na niej stoi, mówiąc prościej za żadne skarby świata nie da się ich usunąc.
3. No a teraz moj ulubiony
Czy ktoś już próbował zrobić globusa ?? Nie ?? No to mam niemiłą niespodzianke bo się nie da, miałem prawie 130 irona w plecaku i przy każdej próbie pisze mi że mam za mało surowców.
4. Jest jeszcze problem ze zrobieniem normalnej szarej podłogi. Nie ważne ile mamy skał i tak możemy spróbować, nawet na 1 sztuce i tak nie napisze ze mamy za mało "drewna" (bo tak pisze zamiast skał)tylko bedzie próbował do końca świata, o dziwo przy żadnej nieudanej próbie kiedy to część materiału powinna zniknąć nic nie znika i można się bawić dalej. Zresztą problem ten nie znika nawet jak się ma 30 skał (czyli wystarczającą ilość jak na podłoge) dalej pisze że Ci się nie udało i że zniszczyłeś troche materiału, jak zwykle oczywiście materiał nie znika. Myślałem napoczątku że może mam za mało Tinkering ale nie bo mam już troche więcej (ponad 76),moge już robić inne posadzki które mi wychodzą a zwykłej szarej podłogi dalej nie idzie.
No i to by było już chyba wszystko jak na chwile obecną, jak sobie coś przypomne to nie omieszkam dopisać