Sylvian napisał(a):
... tylko powtarza za resztą aby być cool i trendy. ...
to niestety olbrzymia przywara tego forum- jedzie się po azjatyckich produkcjach, po grinfeście, po graczach którzy nie bardzo lubią pvp, którzy nie grają w TOPOWE mmo z pvp i full loot , po "gejowskich " grafikach itp itd - i tak w kółko , aż do znudzenia - te same osoby piszą podobne posty w różnych tematach- no cóż , po prostu jest różne rozumienie dobrej zabawy przy grze, choć niektórzy tego nie rozumieją
na szczęście jest spora grupa ludzi, która pisze sensowne posty, które czyta się z zaciekawieniem, porównuje do własnych obserwacji itp
co do Aion-a ja celowo przestałem grac na chinolu, odpuściłem ostatnie bety EU ( choć oczywiście miałem opłacone)- pograłem wszystkimi klasami na kilkunastego lvl - to mi wystarczy, nie chce psuć sobie gry, przyjemności z jej poznania gdy wyjdzie retail
niektórzy szybko koksali postacie, żeby tylko mieć jak najwyższy lvl , żeby porobić to, tamto-to nic dziwnego , że gra im obrzydła- grać szybko , szybko, jak najwięcej bo jeszcze beta trwa, aaaa zrobiłem 20 lvl , aaaa już 25 lvl - hehe nie to co inne lamy - dopiero 15 lvl
a teraz szybko - zebrać grupę takich samych maniaków, bo musimy już mieć najlepsze postacie zaraz po starcie gry, musimy być w top- tak niech wszyscy wiedzą jaki najlepszy Legion jest na serwie- tak podziwiają nas, jesteśmy na szczycie
ups - wszystko zrobione , wszystko osiągnięte, co tu robić ? nuuuda a bo tak w ogóle do dupy ten Aion ...
a tak przy okazji- chyba coraz mniej graczy gra w mmo dla przyjemności, coraz częściej robi się z tego obowiązek- poczytałem kiedyś forum pewnego Legionu-
wklejam bez ich zgody fragment tematu , w którym jest rozmowa z graczem składającym do nich podanie:
- jakie sa najwazniejsze stigmy u templara do gry pve jak i do pvp oraz dlaczego ?
- czy templar posiada skille ktore go lecza i jak one dzialaja?
- aion i mechanika gry , czyli jak dziala block ?
- napewno czytales skille z high lvli swojej postaci , opisz mi jakbys walczyl 1 vs 1 przeciw klerykowi na podobnym lvlu.
do tego dochodzi oczywiście obowiązek iluś tam godz grania dziennego, obowiązek uczestniczenia w raidach itp , itd
gdzie w tym wszystkim przyjemność z gry jako takiej?