Powiem tylko , ze ciesze sie istnieniem tej gierki , bo nareszcie pojawilo sie cos innego oprocz dominacji swiatow fantasy w grach typu mmo.
Gralem w bete , gram teraz dalej i mimo masy niedogodnosci bede sobie w to pykal az wyjdzie cos lepszego.
Oczywiscie zgadzam sie z tymi , ktorzy narzekaja na problemy z grafika wprost niegrywalnoscia w miastach , gdzie momentami normalnie nieda sie nic zrobic. Jest tez takie jedno miejsce , gzie mam pelno ciekawych misji do zrobienia ale niestety niemam szans tam dotrzec , bo gra mi sie poprostu zamraza jak tylko obroce sie w kierunku wejscia , co dopiero jak tam wejde. Wtedy widze tylko slajdy (jeden frame na pol minuty) i slysze odglosy chrupania i trzaskania (wlasnie jestem jedzony przez okoliczne pieski) a potem wyskakuje okienko ze moge sie zrespownowac w klonowni
Probowalem juz na najnizszych ustawieniak systemowych i jest to samo.
Doszedlam do wniosku ze to nie jest wina mojej karty graficznej czy procesorow , bo mam kompa na czasie (jeszcze) i gram na pelnych ustawieniach , omijam przeludnione miejsca i zwiedzam sobie swiat a to jest w tej grze mozliwe i to bardzo lubie. Wolnosc i swoboda w skillowaniu.
Crafting jest tez poprostu piekny , kazdy moze robic co chce i wco oczywiscie chce zainwestowac czas , bo nie sposob robic wszystko na raz no i poco.
Ogulnie jak to bywa w zyciu , gra cierpi na takzwane choroby dzieciece ale przynajmniej nikt nie obiecywal , ze bedzie latwo i pieknie. To nie jest potezna firma i niema sie co dziwic , ze nie daja rady dopiac wszystko na ostatni guzik. Jednak sie staraja , GMi nawet staraja sie odpowiadac na prywatne wiadomosci mimo ze maja milion konwersacji na minute , bo masa dzieciakow rozplakuje sie nad swoimi problemami i zachowuje sie jakby byli z tym jedyni.
Co do specjalnego dzialu Fallen Earth na tutejszym forum , tez jestem za ale niebede specjalnie petycji pisal. Uwazam ze Admiini tej strony sami zobacza czy teki temat warto dodac czy nie.
Jakby nie bylo FE niejest jakims kulawym pseudo mmo jak Helgate London jak ktos wczesniej nieslusznie porownal. Jest to powazny , duzy , otwarty swiat w ktorym przebywa jednoczesnie masa ludzi a taka wlasnie jest definicja mmorpg.