Cytuj:
2002-09-06 16:51, Samael ze Wzgórz napisał:
Bosze....toz bloob najwiecej makrowales;]
Zycie bez makra jest owiele przyjemniejsze ale jak wszyscy makruja to glupota byloby zostac w tyle;]Bez makra poprostu cieszysz sei gra.Taki Kreda naprzyklad jak gral(moze gra)ani razu nei wyszedl od healera przez cala swoaj gre an SoA (a jednak wyszedl jak go demonem poszczulem:P raz czy dwa;p)niektorzy mowia ze gra zaczyna sei po wymakrowaniu postaci,gowno prawda wtedy wlasnei jest nudno.wiec grajcie ludzie..
Makruje i LICZE SIE Z KONSEKWENCJAMI.
Cytuj:
psyche wiesz trzeba miec co sprzedac bo bloob mi zabral 2 skrzynki w jednej bylo z 55k ice i rozne zbrojki a w drugiej ze 8 zestawow demona i tez jakies jeszcze rzeczy
To ze tu nie pisze nie znaczy ze nie czytam wiec przestan klamac.
Cytuj:
Moim zdaniem to nie sprawiedliwe jest dawac skill na 0 % i dexa na 10 bo automatycznei mam zjebana postac bo ja gram zlodziejem a po nauczeniu sie snopinga do 33 % nei da sie nawet zagladnac do plecaka wiec pliz oddajcei mi 88 dexa i 95 % snopinga albo nie iwem mniej ale na snopingu mi zalzey zebym dalej mugl grac plz bloob zastnow sie nad tym !!!! UO to cale moje zycie oddaj przynjmneij z 80 blagam PAPA przemyśl to
Jak myslisz po co sa zasady? (glupi przyklad)
Dla ogolnego dobra, makrowanie "na zapalke" temu nie sluzy, makrowanie nie pierwszy raz, w dodatku na NPC, ostrzegalem cie, a ty masz pretensje DO MNIE. Ze co? ze makrowales, tylko o to mozesz miec pretensje, bo doskonale wiesz jakie ponosi sie konsekwencje.
Cytuj:
To jak mu BlooB zabierze to Ty mu oddasz ? Buuuuuuuu . GM FIGHT
Bez powodu nie zabralem
Przemilcze ze niezle nawymyslal co tam mial
Ale wiesz co, to ja mu zbanuje konto a ty mu oddaj ok?